Onze geschiedenis

Haining Rishine LED verlichting CO, LTD is opgericht in 2013, dat is een fabrikant en handelaar gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling en productie van LED-paneel. Wij zijn gevestigd in Haining, met handige transport toegang.

Rishine bedrijf afhankelijk van de kwaliteit van het leven, diensten voor het marktconcept, door middel van continue inspanningen en perfecte, is geslaagd voor ISO9001 certificering, de Europese CE certificering, ROSH certificering en TUV certificering. Onze producten door middel van strikte testen om de uitstekende kwaliteit van producten te waarborgen.


Onze fabriek

We hebben meer dan 120 medewerkers en 90000 stuks paneel vervaardigd per maand. Al onze producten voldoen aan de internationale kwaliteitsnormen en worden zeer op prijs gesteld op verschillende markten over de hele wereld.


Ons product

LED-lampje, LED-buis


Product applicatie

Hotels, vergaderzalen, kantoren, scholen en ziekenhuizen


Productiemarkt

Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten


Onze service


Pre-sale: Neem het initiatief om klanten relevante kennis van de producten te geven, de klanten te begeleiden om het meest geschikt voor hun eigen goederenbehoeften te kiezen en het gebruik ervan, onderhoudsmethoden te begrijpen.

In-Sale: Respect klanten, actieve service. Enthousiasme voor de klanten om producten te introduceren, producten te tonen, gedetailleerd productgebruik, om klanten te helpen om geduldig goederen te kiezen, technische adviezen te verstrekken; Bevestig dat de gebruiker een volledige oplossing voor de gebruiker nodig heeft, beantwoord de vragen van de klant

After-sale: Om klanten een breed scala aan producten te bieden die zijn rol vervullen in het gemak van klantenservice en retourbezoek.