Analyse van de structuur van de LED-paneellamp

- Jan 01, 2018-

Op dit moment led-lampjes in de toepassing van binnenverlichting meer en meer op grote schaal, of het nu gaat om een ​​hotel, vergaderzalen, fabrieken of kantoren, commercieel gebruik, residentiële of openbare voorzieningen, scholen, ziekenhuizen, zolang er verband houdt met energie -besparing of behoefte aan een hoge kleur van de plaats zijn het grootste deel van het gebruik van LED-paneelverlichting te vervangen aan de ene kant, LED-paneelverlichting hebben de rol van energiebesparing en bescherming van het milieu, aan de andere kant, om een ​​goede lichtsfeer te creëren. Wat is de interne structuur ervan?

Over het algemeen van de grote kant, plaatsen we een LED-paneelverlichting in zeven componenten, hieronder zullen we gedetailleerd begrip van deze zevendelige bar hebben!

1. Aluminium frame

Structurele samenstelling van aluminium frame en hoofdstructuur van LED warmtedissipatie algemeen gebruik van AL6063, aluminium extrusiematrijs, vooraf kosteninvoer laag, oppervlaktebehandeling mooi, goed koelend effect, maar als het gebruik van spuitgieten frame, dus niet alleen de verbetering van de IP-beschermingsniveau, en afdichtingslicht beter, over het algemeen mooi, maar vooraf investeringen in de matrijs kosten hoger.

2. Lichtgeleiderplaat

De zijkant LED-licht door de punt breking om de hoek van het licht verspreid te veranderen, lichtgeleider plaat is het hart van de flat-panel lamp, punt ontwerp is erg belangrijk, punt ontwerp is niet goed, zie het algehele lichteffect is zeer slecht, over het algemeen verschijnt 1. Het midden is helder, beide zijden zijn donker; 2. In het licht Biolion rand, het midden donker; 3. Vanuit verschillende hoeken is de algemene helderheid 4. Lokaal Donker gebied is duidelijk. Licht efficiëntie van de gids plaat is een groot deel van het ontwerp in het netwerk, gevolgd door de selectie van platen, maar blindelings achtervolgen het merk is ook verkeerd, omdat veel merken, zoals Mitsubishi, de meeste van haar goede platen zijn besteld door mensen, veel van de marktafvloeiing van Mitsubishi Plate voor sommige restjes, de lichtdoorlatendheid is lager dan de eigen productie van plaathoogte, daarom is de plaatkeuze niet noodzakelijk om de plaatfabrikanten te zien, zolang de testlichtdoorlatendheid een hoog lichteffect heeft OK.

3. Diffusorplaat

De functie van de diffusorplaat is om het licht van de geleideplaat gelijkmatig te verstrooien, speelt ook een rol bij afscherming Dot, diffusiekaart algemeen gebruik Acryl 2.0 vel of PC-materiaal, acrylkosten zijn lager en lichtdoorlatendheid dan PC hoog, acryl broos anti - zwakke prestaties, pc-prijs is iets duurder, maar de antiverouderingsprestaties zijn sterk. De diffuser kan de stip na het laden niet zien en de transmissie moet ongeveer 90% zijn. Acryllichtdoorlatendheid in 92%, pc 88%. We kunnen volgens de behoeften van de diffusie plaat materiaal selectie, het algemene gebruik van acrylmaterialen.

4. Reflecterend papier

Reflecterend papier reflecteert voornamelijk het licht aan de achterkant van de geleideplaat is over het algemeen RW250.

5.LED-lichtbron

Algemeen gebruik SMD3528 ook sommige mensen gebruiken 5630 en 5050,5630 en 5050 lichteffect is niet hoog en puntontwerp moeilijk, universeel, maar lage kosten. SMD3528 lichteffect Hoge stip-universaliteit.

6. Plaat achterplaat

Verzegeld lamplichaam - Algemeen Al Aluminium, de algehele textuur is sterk en kan een klein koelend effect hebben.

7. Aandrijfvermogen

Op dit moment heeft LED-verlichting 2 soorten voedingsmodi 1. Direct gebruik van constante stroomvoeding (deze modus is hoog rendement, pf-waarde tot 0,95, kosteneffectief) 2. Constante druk met constante stroommodus (stabiele prestaties maar lage efficiëntie, hoge kosten) algemeen gebruik van deze modus is om de certificering van het klantontwerp te eisen, omdat de lamp is 24V input laagspanningslampen, hoeft geen veiligheidsvoorschriften te doen, direct gebruik van de voeding kan worden verscheept naar elk land, het gebruik van een breed bereik.