Fundamentele classificatie van informatie paneel Ledlamp scala

- Mar 16, 2018-

Fundamentele classificatie van scala aan informatieDeelvenster Ledlamp


LED paneel-lamp heeft een zeer rijke verscheidenheid aan informatie, maar het kan worden verdeeld in drie categorieën:

LED paneel lampen gemaakt door de macht van 3528 of 5050 patch LED, LED paneel lichte informatie de voeding is over het algemeen gebruikt door weerstand precisiecapaciteit step-down circuit, er zijn ook enkeleDeelvenster Ledlampfabrikanten door constante stroomkring, ten opzichte van strawhat type LED SMD LED koeling iets beter, met een thermisch uitvoeren van substraat, in aluminiumplaat, kunnen een deel van de warmte.

Wil een LED paneel-verlichting of verschuldigde genegeerd de warmte van de LED, veel power SMD LED lamp paneel, geen radiateur, nog steeds het gebruik van plastic dop, licht is nog steeds ernstig. De low-end voeding met vermindering van weerstand en druk wordt gebruikt, omdat de spanning instabiel is, de huidige fluctueert de helderheid ook fluctueert, de prijs bescheiden is en de kwaliteit iets beter is.

LED paneel lichte informatie twee, LED paneel-verlichting gemaakt van de spaander van de hoge macht LED, voeding in het algemeen gebruikt constante isolatie stroomkring, die een constante stroom, zoals 5W LED heeft, meestal met 5 1 watt LED chip serie, aangedreven door de huidige bron van constante huidige 300mA, breed voltage voeding, de de stroomfluctuaties, de huidige verandert niet de helderheid van de lichtstroom wordt constant bijgehouden, 5 stuk LED lassen in aluminiumplaat, aluminiumplaat op basis van de radiator, het gebruik van warmte snel kan worden verspreid, ervoor zorgen dat de LED chip LED de temperatuur onder de temperatuur van de kruising laat, te zorgen voor reële en effectieve levensduur van LED lamp paneel. Dit soort vanDeelvenster Ledlampis van hoge prijs en goede kwaliteit. Het is ook de richting van de ontwikkeling van panel Ledlamp.

LED paneel lamp informatie drie, de LED en energiebesparende lamp gemaakt van stro hoed type kleine macht LED, de voeding neemt het weerstand weerstand en drukverlaging circuit.


Haining Rishine LED verlichting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail:Hao.c@geluxton.com

          Xin.c@rishineled.com

          Peter.Zhu@rishineled.com

          camike.c@rishineled.com

Toevoegen: 27 shijing RD, Economisch ontwikkelingsgebied, Haining, Zhejiang