Weet jij wat voor rol de paneelverspreider speelt?

- Oct 26, 2017-

Weet jij wat voor rol de paneelverspreider speelt?

Weet jij wat voor rol de paneelverspreider speelt? De belangrijkste functie van het diffusiepaneel van LED-paneellicht is om het licht van de lichtgeleiderplaat gelijkmatig te exporteren. Bovendien kan het ook de rol van fuzzy dot spelen. Het diffusorbord dat op de markt wordt gebruikt, is meestal gemaakt van acrylpapier of PC / PS-materiaal, en verschillende materialen hebben verschillende effecten bij het geleiden van licht.

De kosten van acryl zijn laag en de transmissie is iets hoger dan die van pc. De brosheid en anti-aging eigenschappen van acryl zijn zwak. De prijs van pc is enigszins duur, maar de anti-aging eigenschap is sterk. Wanneer de diffusorplaat is geïnstalleerd, kan de stip niet worden gezien en is de lichttransmissie ongeveer 90%. Acryl lichtdoorlatendheid van 92%, PC is 88%, PS ongeveer 80%, u kunt volgens de behoefte van de keuze van diffusie plaatmateriaal, de meeste fabrikanten acryl materiaal gebruiken.

LED- plaat lichtgeleider plaat Huahui verlichting met geïmporteerde MITSUBISHI licht, hoge snelheid van geïmporteerde diffusieplaat, hoge lichtdoorlatendheid, zacht en uniform lichteffect, geen donkere zone, hoge lichtopbrengst, geen schittering.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang