Hella onderzoek en ontwikkeling van nieuwe verlichtingssystemen om voertuigcommunicatie automatisch te laten rijden

- Dec 22, 2017-

Hella onderzoek en ontwikkeling van nieuwe verlichtingssystemen om voertuigcommunicatie automatisch te laten rijden

 

In mei 2017 werd het interACT-project gelanceerd en kreeg het nieuwe internationale O & O-project financiële steun van de EU. In de komende drie jaar zullen Hella en zijn projectpartners manieren bestuderen om communicatie tot stand te brengen tussen autonome voertuigen en niet-geautomatiseerde weggebruikers, zoals voetgangers, fietsers en andere bestuurders.

blob.png 

Verlichting speelt een belangrijke rol als het gaat om communicatie tussen voertuigen en mensen. Michael Kleinkes, vicevoorzitter van onderzoek, ontwikkeling en innovatie bij Hella, zei: "De automobiel- en buitenverlichting van vandaag is echter geen vervanging van oogcontact, gebaren en taal, en het bedrijf wil een nieuw systeem ontwikkelen om dat te doen."

 

Vervolgens willen ze de beste manier bestuderen om de bovenstaande testresultaten te bereiken, of ze nu projectie of een symbool of kleur gebruiken. Kleinkes zei: "Het is belangrijk om de communicatie tussen uw voertuigen in een vloeiende staat te houden." Hella zal ook een prototype maken en de verlichtingsmodule in het voertuig inbedden. Om dit doel te bereiken, zal de partner zijn intrede doen en de hele keten van toegevoegde waarde afdekken.

 

R & D is een belangrijk onderdeel van Hella DNA, met een focus op opkomende technologieën die centraal staan ​​in de trends in de automarkt, zoals automatische piloot, interconnectie en digitalisering, energie-efficiëntie en elektrificatie, en industrialisatie.Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang