Hoe onderscheid ik de LED-paneellichtdiffusor en de geleideplaat?

- Jan 21, 2018-

Led-paneel Lichtgeleideplaat is het gebruik van acrylplaat van optische kwaliteit op acrylglas, en dan met een zeer hoge reflectiviteit en absorbeert niet het licht van hoogtechnologische materialen, in het optische niveau van acrylplaatsubstraat met UV-zeefdruktechnologie gedrukt op het lichtpunt. Het gebruik van acrylplaat van optische kwaliteit om licht te absorberen van het licht in de acrylplaat van optische kwaliteit op het oppervlak van de rest, wanneer de lichtbundel naar elk richtpunt, het gereflecteerde licht naar alle hoeken wordt verspreid, en dan vernietigen de reflectieomstandigheden van de gezichtsopname van de geleideplaat. Door een verscheidenheid van dichtheid, verschillende maten van gidslichtpunt, kan de gidsplaat zelfs licht maken. Het doel van de reflector is om het licht van het bodemoppervlak terug te reflecteren naar de lichtgeleiderplaat en om de efficiëntie van het gebruik te verbeteren.


LED-paneellamp Diffuser is het licht in het voorwaartse proces om andere media te penetreren, dus veroorzaakt door het verstrooiingsverschijnsel, zolang twee verschillende media-licht van A tot B ervoor zorgen dat de brekingsindex of het interferentiemateriaal het licht doet doordringen of reflecteren of absorberen, zal het doordringende deel worden verspreid door de zogenaamde lichtdiffusie, het heeft drie fysieke verschijnselen.


Functionele verschillen:


De belangrijkste functie van de diffusieplaat is: 1, verstrooien de lichtstroom, laat het licht gelijkmatig verdelen (partiële samengestelde diffusieplaat Naast laat het licht uniformiteit, ook de uitwerphoek; 2, ondersteuning van de achtergrondverlichting structuur, beschermen de volgende optische materiele schade.)


De belangrijkste functie van de lichtgeleidingsplaat is: 1. De lichtstroom van de LED-paneellamp De puntlichtbron is gelijkmatig over het hele oppervlak verdeeld. Zijn sleutelrol is om de distributie van Licht te sturen, 2, door het reflectiemechanisme te gebruiken om de lichtstroom efficiënter te gebruiken en de lichtverdeling te regelen.


toepassingsgebied verschil:


1, acryl diffusie plaat voor directe lichtgevende lichtbron LED-verlichting, zoals direct lichtgevende LED-paneel lichten;


2, de pc-gids plaat geschikt voor zij-licht uitstralende lichtbron LED-verlichting, zoals zij-licht uitstralend LED-vlak licht, geïntegreerd plafond LED-paneel lichten, meestal met de verspreiding van het gebruik van het bord.