Hoe de kwaliteit van de LED-paneellamp te verbeteren?

- Mar 16, 2018-

Hoe de kwaliteit van de LED-paneellamp te verbeteren?

LED-paneel lichten en andere verlichting in de afgelopen jaren in binnen-en buitenland brand, begunstigd door consumenten en lof, denk dat dit is poly Li-verlichting, omdat de prijs is zeer hoog, zeer praktisch, naast het grote voordeel van energiebesparing en milieubescherming , het product is dun en goede lichtopbrengst, lange levensduur, dus het is voor de markt te accepteren.

Maar er zal vooruitgang zijn, de LED-paneellamp moet de mainstream-verlichting zijn en er zijn enkele gebieden die moeten worden verbeterd.

Om de betrouwbaarheid te verbeteren, de levensduur van het product te verlengen en te voldoen aan de relevante normen in binnen- en buitenland, kunnen enkele verbeteringen worden aangebracht aan de LED-paneellamp .

In de hitte van warmte, is de traditionele manier om radiatoren toe te voegen. Maar de LED-paneellamp na het geoptimaliseerde ontwerp wordt gerealiseerd door het conische vormontwerp.

Allereerst omdat de conus verschillende 'ventilatiepijpen' kan vormen, waardoor de lamp warmte kan overdragen om het effect van warmtedissipatie te bereiken. Ten tweede wordt de betrouwbaarheid van het product verbeterd door niet-gekwalificeerde of vroege faalproducten te elimineren door een redelijke selectie van de apparaten.

Bovendien kan een redelijke procesverbetering ook helpen om de levensduur van het product te verbeteren. Simpel gezegd, het is om het redelijke proces te normaliseren om de stress op het apparaat te verminderen, om zo de prestaties van het product te verbeteren en de duurzaamheid van het LED-paneellicht te verbeteren.

Voor de onderneming zelf, om de betrouwbaarheid te verbeteren, de levensduur van het product te verlengen en te voldoen aan de relevante normen in binnen- en buitenland, kunnen enkele verbeteringen worden aangebracht aan de LED-paneellamp . Het verlagen van de temperatuur in het gebruik van producten kan bijvoorbeeld de betrouwbaarheid van het product verbeteren en de levensduur van het product verlengen.

Over het algemeen kan de verbetering van de productbetrouwbaarheid de graad van LED-paneelverlichting effectief verbeteren en hogere kostenprestaties produceren, om meer economische voordelen voor ondernemingen te creëren. Tegelijkertijd zal de eerlijke en betrouwbare certificering van deze producten de geloofwaardigheid van de onderneming vergroten en de ondernemingen helpen de Europese en Amerikaanse markten soepeler te betreden.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang