Hoe de kennis van LED-paneellamp te begrijpen

- Dec 09, 2017-

Hoe de kennis van LED-paneellamp te begrijpen


LED-paneellamp wordt veel gebruikt in kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, thuis en op andere plaatsen vanwege de uniformiteit van de verlichting, hoge indicatie, licht en zelfs zacht en comfortabel. Het is het beste product geworden om de traditionele grille-lamp in het LED-tijdperk te vervangen.

product mix

De hoofdstructuur van LED-lamppaneel bestaat uit een frame, een diffusieplaat, een lichtgeleidingsplaat, een lamp, een aandrijfvoedingsbron, aluminiumplaat en andere componenten.

1, frame: frame sterkte invloed duurzaamheid

Het frame is een belangrijk onderdeel van de paneellamp en het frame met hoge sterkte maakt het paneellampje duurzamer. Het frame van de LED-paneellamp wordt in verschillende materialen gebruikt en de warmtedissipatieprestatie is niet hetzelfde. Volgens de statistieken zijn de belangrijkste framematerialen van de huidige paneellampen voornamelijk aluminiumlegering, staal, PC, A6063, aluminiumkunststof, staal en andere materialen.

2. Diffusieplaat: verschillende doorlaatbaarheid van verschillende materialen

De diffusieplaat is de rol van de lichtgeleiderplaat gelijkmatig verspreid, maar speelt ook de rol van het vage netwerk, het gebruik van materialen omvatten PC, PS, acryl enz.

Het is duidelijk dat de acryltransmissie 92% is, de pc 88%, PS waarschijnlijk 80%, de doorlaatbaarheid van het acrylmateriaal hoger is dan die van de pc en de kosten laag zijn, en de antiverouderingsprestaties zwak zijn, terwijl de pc-materiaalprijs duur is , maar de anti-aging prestaties zijn sterk.

3, lichtgeleiderplaat: de plaat heeft een grote invloed op het lichteffect

De rol van de lichtgeleiderplaat is om de stralen evenwijdig aan de richting van de lichtdoorlatende plaat te brekeren tot loodrecht op de richting van de lichtdoorlatende plaat en om de lichtstralen van de lichtgeleidingsplaat te breken naar de achterzijde van de paneellamp en reflecteer het opnieuw door het reflecterende papier. In dit proces, maar ook zoveel mogelijk om het verval te verminderen, hangt in het algemeen de lichtefficiëntie van de lichtgeleidingsplaat grotendeels af van het netwerkontwerp, gevolgd door de selectieplaat.

4, voeding: hoog rendement van de constante stroom-modus

Er zijn twee aandrijfvermogensmodi voor LED-lampen , één is een constante stroomvoorziening, die een hoog rendement, een PF-waarde tot 0,95 en een hoge kostenprestatie heeft, en de andere is een constante en constante stroomvoeding met stabiele prestaties, maar lage efficiëntie en hoge kosten.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang