Introductie van een nieuwe platte LED-lamp met reliëf in reliëf

- Nov 24, 2017-

Introductie van een nieuwe platte LED-lamp met reliëf in reliëf


Onlangs heeft Ruixin lighting een nieuwe LED flat lamp lighting producten ontwikkeld - in reliëf gemaakte LED vlakke lamp . Dit is de belichaming van creatieve lichtontwerpers, met eenvoudige en elegante lijnen en rondingen om de minimalistische schoonheid en unieke charme van vlakke verlichting af te leiden. Verrassend genoeg is de LED-vlakke lamp superieur aan de verbeelding van de mensen: hij is als een zuiver lichtgevend lichaam, licht onder het lichte paneel van fijn en edel, zodat de saaie binnenruimte helder en levendig wordt.

"Eenvoudig en prachtig" is de meest tegenstrijdige Ruixin LED-vlakke lamp is de meest unieke kwaliteit, in zijn eenvoudige uiterlijk, textuur delicate is plat. Nog verbazingwekkender is dat het ook intrinsiek is. Het is het meest geschikt voor de zacht licht helderheid, kan voorkomen dat de lange tijd werken droge ogen, duizelig wachten op een symptoom, is het creëren van een heldere en zonder verlies van warmte werksfeer en woninginrichting situatie. En zijn dunne tot slechts ongeveer 16 millimeter van het uiterlijk, zodat het gemakkelijk kan integreren in en verlichting van een verscheidenheid aan decoratie stijl omgeving, zorgvuldig gebouwd frame niet alleen stofdicht, olievervuiling, maar ook voor u om veel onderhoudskosten te besparen.

Exquise en comfortabel leven is het doel van het streven van mensen naar het leven, het artistieke leven, iedereen is het waard om te hebben. In reliëf gemaakte paneellichten, een prachtige levenskunst, met ideeën van ontwerpers, zal een klein vonkje zijn dat uw passie voor het leven nieuw leven inblaast en u de sterkste steun geeft.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang