LED paneel lamp structuur (1)

- Mar 16, 2018-

Deelvenster Ledlampstructuur (1)

Licht van het deelvenster, is ons heden een relatief hoogwaardige binnenverlichting, verlichting van het volume van de lamp dan wij meestal in het gebruik van het volume leven te groot, maar het ontwerp van de lamp verlichting prestaties in alle aspecten zijn dan wij over het algemeen het uiterlijk en het licht is zacht , geen straling aan gebruik, veilig, alle producten zijn goede en slechte eigenschappen van beide zijden.

Het eerste LED paneel lichte achterplaat

Dit deel wordt voornamelijk gebruikt voor het verzegelen van de lamp lichaam gebruikt de metalen aluminium materiaal, de algemene visuele structuur sterk, vanwege aluminium van sake, maar spelen ook een rol van warmte.

Ten tweede: het aluminium frame vanDeelvenster Ledlamp

Bij het selecteren van het aluminium frame, is het voornamelijk gebaseerd op het ontwerp en gebruik van de klant de keuze van het product. De eerste is aluminium extrusie gegoten aluminium frame. Het oppervlakte-effect van het frame is goed. Het koelend effect is ook OK. De tweede is het aluminium frame gemaakt van geperste schacht. Het niveau van de bescherming van IP-van dit soort frame wordt gegarandeerd, en de verzegeling effect is ook OK.

  

Haining Rishine LED verlichting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail:Hao.c@geluxton.com

          Xin.c@rishineled.com

          Peter.Zhu@rishineled.com

          camike.c@rishineled.com

Toevoegen: 27 shijing RD, Economisch ontwikkelingsgebied, Haining, Zhejiang