LED paneel lichtbron?

- Oct 16, 2017-

LED paneel lichtBron?

De LED-chip gebruikt in deelvenster Ledlamp is de kerncomponent van LED-lamp, en is de lichtbron van de LED-lamp. Als een LED paneel lamp fabrikant, heeft een schat aan ervaring in productie en fabricage Huahui verlichting LED lamp paneel, vandaag geïntroduceerd wat is wat is het verschil tussen de LED chip- en verschillende chip.

Op dit moment, de LED-chip behoort tot het upstream product van LED industrie, en er zijn binnenlandse en chips geïmporteerd. De verschillende chip zal invloed hebben op de kwaliteit en het gebruik van effect vanLED paneel licht. LED chip prijs: in het algemeen, de prijs van het lagere segment is hoger dan die van het zegel en de LED chip is hoger dan de kleine macht LED chip. De kwaliteit van de LED chip: de kwaliteit van de LED chip wordt geëvalueerd voornamelijk uit de twee belangrijkste normen van blote crystal helderheid en demping. In het proces van verpakking, het is voornamelijk berekend op basis van het rendement van het product van LED chip verpakking.

Het gebruik van geïmporteerde hoge helderheidLED licht paneelvan 2835 Huahuiverlichting lampen, kant beginsel uitstoten, zie geen lichte lampen, hoge lichtopbrengst, hoge kleuren. Bovendien, de lichtstroom is zeer hoog, de kleur en licht zijn stabiel en de lichtbron wordt gebruikt voor 30000 uur.


Haining Rishine LED verlichting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

E-mail:Hao.c@geluxton.com

          Xin.c@rishineled.com

          Peter.Zhu@rishineled.com

          camike.c@rishineled.com

Toevoegen: 27 shijing RD, Economisch ontwikkelingsgebied, Haining, Zhejiang