LED-paneellampen in plaats van gloeilampen komen in ons leven

- Jan 26, 2018-

LED-paneellampen in plaats van gloeilampen komen in ons leven

LED-paneellamp is een nieuw type verlichting, het ontwerp en de technologie en andere traditionele lampen en lantaarns zijn heel verschillend. De LED-paneellamp heeft niet alleen een hoge helderheid, hoge lichtefficiëntie en zelfs helderheid, maar heeft ook een zekere beschermende werking op de ogen. Het is erg populair in de verlichtingsmarkt. Het vervangt de traditionele gloeilamp in ons leven.

In de verlichtingsmarkt, de opkomst van de Dongguan LED-paneellampen , is de traditionele gloeilamp niet langer de hoofdstroom van de verlichtingsmarkt, maar zal het historische podium worden gelanceerd. Wanneer we de gloeilamp gebruiken, weten we allemaal dat deze hoog is en niet groen genoeg. Voor de moderne samenleving die aandacht besteedt aan energiebesparing en milieubescherming, kan alleen de groene en energiebesparende verlichting een betere ontwikkeling krijgen. Dit is ook een van de belangrijke redenen voor de populariteit van LED-paneellampen . LED-vlakke lamp is een lichte lamp met LED als lichtbron. Het is erg licht en compact van vorm en het is ook erg handig in gebruik. Vergeleken met de traditionele gloeilamp is niet alleen de prijs lager, de levensduur is langer en het energieverbruik aanzienlijk verminderd.

LED-paneellampen voor gloeilamp in ons leven, het is noodzakelijk om een ​​grotere rol spelen, met een betere ontwikkeling.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang