Verschillende redenen voor kiezen voor het gebruik van LED paneel-verlichting

- Jan 01, 2018-

1. lage energie als een bedrijf dat de maandelijkse verlichting elektriciteit voor 100.000 RMB, dan is het gebruik van LED, haar maandelijkse alleen ongeveer 340.000 RMB hoeft, tonen het effect is heel duidelijk.

2. de kooldioxide uitgestoten is ongeveer 0.62 kg per 1 graden macht. De vergelijking van het gebruik van LED paneel-verlichting, kunnen verlagen de hoeveelheid kooldioxide-uitstoot van 0.62 kg x68%=0.42 kg, voor de bescherming van het ecologische milieu een belangrijke rol speelt.

3. milieubescherming LED lamp bevat geen kwik (Hg), lood (PB), recyclebaar. Uit de bovenstaande drie punten kan worden gezien, dit product is in reactie op het land: koolstofarme, energiebesparende, milieubescherming oproep!

4. hoge helderheid

5. lange leven gewone fluorescentielamp levensduur is korter, ongeveer 3000-5000 uur. en LED paneel levensduur van meer dan 30.000 uur (3-5 jaar), equivalent aan 10 keer keer de normale levensduur.

6. brede start LED paneel licht beginnen spanning van 100v-240v kan worden gestart. Maar de gewone TL-lamp, de spanning is te laag is niet helder, niet normaal kunt opstarten.

7. geen vertraging van de reactietijd van LED lichten nanosecond, zet het licht zonder te wachten, Noodstopbewaking licht, herhaaldelijk ontelbare keren kunt overschakelen. Maar de gewone fluorescentielamp opent heeft een vertraging proces, als vaak schakelaars kunnen ook leiden tot de lamp te beschadigen.

8. geen lawaai-LED paneel-verlichting zal geen lawaai, rustig en comfortabel.

9. geen strobe gewone TL lamp gebruikt wisselstroom, dus het 100 - 200 keer per tweede flitser produceren zal. De LED-lamp is de directe conversie van netstroom naar directe stroom zal niet produceren stroboscopische fenomeen, Bescherm de ogen, "zachte" verlichting omgeving krijgen.

10. materiƫle vaste gewone fluorescentielamp met het gebruik van glas materiaal, fragiel, gevaarlijk. En LED licht is het gebruik van geavanceerde Engineering Plastics plus aluminiumlegering, ingebouwde halfgeleider chip lichtgevende, geen gloeidraad, geen glazen zeepbel, niet bang van trillingen, niet gemakkelijk te kraken.

11. vermindering van de arbeidskosten, het verlies van gewone fluorescentielamp in 3-5 jaar, verminderen vaak breken een heleboel wortels, en de uitgesplitst op hetzelfde moment te vragen de elektricien om te veranderen, zodat beide verspilling van mankracht en verhogen van verspilling. Een klein aantal kan ook accumuleren grote kosten. en LED-lamp, de levensduur is 3 jaar, dat wil zeggen, in deze 3 jaar, de lamp zal niet worden beschadigd, zelfs als zich een probleem voordoet, kunt u verlichten onderneming van fabrikanten te helpen om op te lossen, zodat beide arbeid kosten en verspilling, niet te verhogen.