De relatie tussen de LED-paneellamp en de arbeidsfactor

- Jan 18, 2018-

De relatie tussen de LED-paneellamp en de arbeidsfactor

Het nadeel van een lage arbeidsfactor van de LED-paneellamp


(1) de belastingscapaciteit van de voedingsapparatuur wordt gedisconteerd, dat wil zeggen dat de belastingscapaciteit van de voeding wordt verminderd. Als een apparaat het schijnbare vermogen van 100KVA kan geven, als de arbeidsfactor 0,7 is, kan deze alleen het actieve vermogen van 70 kW leveren. Als de arbeidsfactor 0,9 is, kan deze 90 kW actief vermogen leveren, dus het is belangrijk om de arbeidsfactor te verbeteren.


(2) transmissielijnen verhogen het verlies van transmissielijnen vanwege het bestaan ​​van reactieve stroom. Als de vermogensfactor bijvoorbeeld 0,7 is en het actieve vermogen van 70 kW wordt geleverd, is het schijnbare vermogen van 100 KVA nodig. De stroom van de transmissielijn neemt toe en het lijnverlies neemt toe.


Arbeidsfactorcompensatiemethode voor LED-paneellamp


Voor de voedingsafdeling is het "schijnbare vermogen" om te berekenen, maar de elektriciteit wordt berekend door de "echte macht", "gebruikersmeter" is de "echte macht", een "arbeidsfactor" -korting tussen de twee, dus het vermogen factor is een data erg bezorgd over de voedingsafdeling de. Als de gebruiker de ideale arbeidsfactor niet haalt, is dit relatief de bron van de voedingsafdeling. Op dit moment moeten de voorschriften voor arbeidskrachtfactoren in China tussen 0,9 en 1 van de elektrische gevoeligheid liggen.


De LED-paneellamp moet een hoge veiligheidsfactor en een goede lichtefficiëntie kiezen


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang