Wat zijn de punten voor het ontwerp van de LED-paneellamp?

- Feb 24, 2018-

Wat zijn de punten voor het ontwerp van de LED-paneellamp ?


Een diffusieplaat kiezen: veel fabrikanten zullen ervoor kiezen om het gladde oppervlak met mistdiffusieplaat in het ontwerp van de tijd te gebruiken, maar dit soort statische diffusieplaten zijn tijdens het productieproces gevoelig voor stof en er zal een lange tijd worden ingevoerd in het lamphuis via verschillende kanalen, resulterend in intensieve puntlampen. Maar sommige mensen zullen ervoor kiezen om de dubbelzijdige diffusorverspreider te gebruiken. De diffuserplaat heeft een goed lichtgeleidend effect, kleine statische elektriciteit en kan voorkomen dat stof het lamplichaam binnendringt, maar de doorlaatbaarheid ervan bedraagt slechts 85-88%.


In twee, het gladde kleverige reflecterende papier, is het het beste om geen lijm te gebruiken, omdat het plastic gemakkelijk is om licht te absorberen, dit zal leiden tot de goede kant van het product.


Drie, de keuze van gloeilampen: de beste keuze van lampen met een hoog rendement is omdat de verlichting van het zijverlichtingspaneel bepaalde beperkingen heeft in warmtedissipatie en lichtstroomoutput. Als het vermogen te groot is, heeft dit een bepaalde invloed op de warmteafvoer.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang