Wat is het effect van de levensduur van de LED-paneellamp?

- Nov 03, 2017-

Wat is het effect van de levensduur van de LED-paneellamp ?

LED-paneel lamp heeft de voordelen van ultra dunne, super heldere, energiebesparing, bescherming van het milieu en ga zo maar door, en het is erg populair in de markt. Maar het onjuiste gebruik van LED-paneelverlichting zal zijn levensduur versnellen en uiteindelijk ons ​​gebruik beïnvloeden, maar ook geldverspilling, wat zijn dan de factoren die de levensduur van de LED-paneellamp beïnvloeden?

Ten eerste, het gebruik van licht, we weten allemaal dat een led-chip koperdraad is met de draad, meer dan een koperdraad-chip is beter, de levensduur is veel langer dan een chip, de hele tijd dat we de lamp met een lamp kiezen is waarom de twee oorzaak van prijs.

De powerfactor is de tweede, de voeding, dit is erg belangrijk, als de powerfactor van de stroomvoorziening laag is, het energiebesparende vermogen erg slecht is, een goed vermogen super krachtig kan zijn, beschermende maatregelen moet nemen, wanneer de spanning niet stabiel, het kan de vernietiging van huidig ​​onstabiel goed licht voorkomen.

Ten derde, als het warmtedissipatie-effect, het ontwerp van een lamp niet goed is, ook van invloed is op de levensduur van het LED-lamppaneel en de installatie, zonder ventilatie, is het ook heel eenvoudig om de lamp door te branden.

De bovenstaande drie punten zijn de belangrijkste factoren die de levensduur van LED-paneellampen beïnvloeden. We moeten deze factoren kennen voor en na de aankoop.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang