Bij de aanschaf van LED-paneelverlichting moet in het bijzonder rekening worden gehouden met de volgende indicatoren.

- Jan 21, 2018-

1, wil wat licht aan, om de lichtstroom te zien

Voor het kopen van de lamp waarde is alleen het aantal Watts, tenslotte, de meeste van hen willen helder, maar nu is het LED-tijdperk anders, tegelwaarde is groot, niet noodzakelijkerwijs is licht gelijk aan licht. Wat nog belangrijker is, zie: Lichtstroom (lm-waarde). Lichtstroom, je kunt begrijpen als "het aantal licht", verwijst naar een lamp op het einde hoeveel licht van de indicator, eenheid voor hoe hoger de LM, LM hoe meer licht.


2, het concept van kleurtemperatuur het beste te begrijpen

De kleurtemperatuur is een soort beschrijving van de verandering van de temperaturen van het object, de kleuren veranderen ook het fenomeen, hoe hoger de temperatuur, hoe hoger de temperaturen, met Kelvin (K) voor de kleurtemperatuurberekeningseenheid, kan eenvoudig worden begrepen als "de kleurtemperatuur van het licht verandert."
Over het algemeen verdelen we de kleurtemperatuur van de lichtbron in drie categorieën:

Warm licht: over het algemeen onder 3000K, is het gelijkaardig aan de lichte kleuren gloeilamp, rode componenten meer, geeft een warm en comfortabel gevoel, oude tijd zal mensen vermoeid maken;

Warm wit: Kleurtemperatuur in de 4000K of zo, zorgt ervoor dat mensen een aangenaam, comfortabel, rustig gevoel hebben;

Koude schaduw: Kleurtemperatuur in 5500k ~ 6500k, lichtbron dicht bij natuurlijk daglicht, er is een helder gevoel, kan mensen richten.


3, moet de kleurweergave-index hoog zijn

Kleurweergave-index, verwijst naar het gebruik van de verlichting van de lichtbron en de standaard lichtbron (meestal met het zonlicht als een standaard lichtbron) contrast, de mate van natuurgetrouwheid. De eenheid van de kleurweergave-index wordt weergegeven door RA, het maximum is 100 en hoe hoger de waarde, hoe beter. Meestal thuisgebruik van lampen vereisen kleurenindex boven de 80, dus in de selectie van lampen moet aandacht besteden aan de lichtbron of het label op de lamp.


Kleurweergave-index


4, schittering moet voorkomen

Verblinding is een van de belangrijkste oorzaken van visuele vermoeidheid veroorzaakt door onjuiste helderheidsverdelingen of extreme helderheidvergelijkingen in ruimte of tijd, wat walging, ongemak of zelfs verlies van zichtbaarheid kan veroorzaken. In feite is de "geen schittering" in de markt, het grootste deel van het belangrijkste punt is nog steeds geen directe schittering. Bovendien, China's 3C-certificering, de Europese Unie EN62471 licht Biosafety-certificering moet hebben, dit is de veiligheid van lampen en lantaarns bescherming.


Verlichting in de visuele bescherming, de keuze van lampen is natuurlijk de protagonist, dan in aanvulling op de hierboven genoemde indicatoren en certificering, maar ook waar moet op worden gelet? --merk. In dit productplagiaat en zijn serieuze periode is het belang van het merk denkbaar, om nog maar te zwijgen over de verlichting van deze professionele sterke industrie. Daarom, het merk van verlichting, kunnen we dat beter kiezen: zowel kracht, kwalificaties en voldoende, lichtkwaliteit verlichting en sterke verlichting ondernemingen.