Waarom LED een groot deel van de slechte zomer heeft

- Dec 09, 2017-

Waarom LED een groot deel van de slechte zomer heeft


1. lampen en lantaarns warmtegeleidingsmateriaal is niet genoeg, zoals de bestaande lage kwaliteit gloeilamp alle kunststof, hebben geen warmtestraler, lichtbron warmte warmte kan niet leiden, hoe niet slecht?

2., het ontwerp van de warmte dissipatie van lampen en lantaarns is onredelijk. Veel lampen en lantaarns hebben helemaal geen ontwerp voor warmtedissipatie. Ze kunnen onderdelen direct assembleren en zijn niet getest door wetenschappelijke experimenten. Waarom niet?

3. installatie-omgeving is niet redelijk, de LED-lamp installatie vereist een bepaalde ruimte voor warmteafvoer te verwarmen, er is de installatie van natte omgeving, LED-lampen in een vochtige omgeving, gemakkelijk slecht, omdat de LED-lampen zijn elektronische componenten, zodra de vocht beïnvloedt de prestaties en leidt gemakkelijk tot slecht. Om deze reden heeft alleen de gebruiker er aandacht aan besteed.

Samenvattend, de zomer LED-lampen en lantaarns zijn gemakkelijk te slecht, vooral de kwaliteit van de lampen en lantaarns en het gebruik van het probleem, bij de selectie van lampen en lantaarns moeten aandacht worden besteed.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang