4 algemene problemen van LED-paneellicht

- Oct 28, 2017-

4 veelvoorkomende problemen van LED-paneelverlichting

LED-paneel licht , ook wel bekend als LED-vlakke lamp, heeft de voordelen van een mooi uiterlijk, bescherming van het milieu en energiebesparing. Vandaag de dag, Tian Xiao Bian Xiaobian samen met iedereen om de 4 veel voorkomende problemen van LED-paneel lichten te analyseren.

1. falen van het pakket

Het kwaliteitsverlies van componenten veroorzaakt door onjuist ontwerp van de verpakking of productieproces. Epoxyharsmateriaal dat in de verpakking wordt gebruikt, zal tijdens het gebruik van de LED-paneellamp verslechteren, waardoor de levensduur van de LED-paneellamp afneemt. Het veroorzaakt ook brekingsindex, lichtdoorlatendheid, hardheid, uitzettingscoëfficiënt, luchtdoorlaatbaarheid, waterdoorlatendheid, vulfunctie enzovoort.

2. falen van de chip

Verwijst naar de chip zelf falen of andere redenen vormen de faling van de chip. Dit is de fabrikanten van LED-paneelverlichting door de aankoop van zeer slechte kwaliteit chips, om zo de LED-lampjes te regelen, lage prijzen.

3. elektrische overbelasting van de spanning

LED-lichtbron , als de stroom wordt gebruikt (EOS) of elektrostatische schokschade (ESD) van de chip, waardoor een open circuit van de chip wordt gevormd, resulterend in elektrische spanningsuitval.

4. thermische over stress falen

Een belangrijke factor die de optische eigenschappen van LED beïnvloedt, is de temperatuur, die te wijten is aan het ongewijzigde LED-systeem van thermische weerstand, temperatuurpakketpenpunt, vervolgens de junctietemperatuurstijging en dan de vroege uitval van LED veroorzaakt.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang