Analyse van fabricagetechnologie en marktontwikkeling Trend van LED-fluorescentielampen in China

- Feb 22, 2018-

LED-fluorescentielamp Markt in China de huidige verkoopprijs voor gewoonten van de consument consumptiepatronen en de consumptiecapaciteit, of lijken te zijn enigszins hoog, maar vanwege de energiebesparing, bescherming van het milieu, een lange levensduur en andere kenmerken, op de parkeerplaats, commerciële verlichting en andere velden zijn op grote schaal gebruikt. Volgens het onderzoeksrapport van de LED-industrie Institute of Senior Engineers (GLII), 2012 China heeft de markt van LED TL-buizen 6 miljard yuan bereikt. Met LED-TL-buis prijs Na vele foto-elektrische onderneming de inspanningen in de continue naar beneden en foto-elektrische verlichting technologie neemt ook toe, LED-TL-buizen worden steeds meer op grote schaal gebruikt in verschillende toepassingsgebieden, zal naar verwachting 2013 China leidde fluorescentielamp markt schaal groei zal meer zijn dan 60%.


China LED-technologie voor fluorescentielampen en ontwikkelingsproces.


De ontwikkeling van technologie voor de productie van LED-fluorescentielampen in China is achtergebleven bij de internationale markt, maar de ontwikkelingsgraad is veel hoger dan bij andere vergelijkbare economieën. 2005 China LED TL-buis ondernemingen begonnen met de massaproductie, maar op dat moment als gevolg van LED-punt lichtbron, led koeling shell, led-aandrijfkracht en andere technische beperkingen, LED-TL-buizen hebben over het algemeen een laag lichtrendement, de levensduur is niet lang, hoog onderhoud snelheid, veiligheid en andere gebreken, maar met de LED verpakking apparaat technologie, LED shell koeling, led thermische plaat, led aandrijfkracht en andere technologieën verbeteren en verbeteren de huidige Chinese led tl-buis niet alleen verbeteren de licht efficiëntie, verlengen de levensduur, onderhoud en reparatie tarief, de kosten van de productieprijzen blijven dalen, led TL-buizen in de civiele markt gebied zal eerder zijn dan de verwachte tijd van de markt.


China LEIDEN fluorescent Buisontwikkelingsproces volgens de LEIDENE lichtbron, materiaal van de hittedissipatie of verschillend ontwerp, bevoegdheid om verschillende manieren te plaatsen. Volgens de verschillende LED-lichtbron China LED TL-buis ontwikkeling proces volgorde is ongeveer lamp serie, SMD-serie en COB-pakket type drie soorten; Volgens de thermische schaal materiaal of ontwerp vorm verschillende ontwikkelingsproces volgorde voor de kunststof, half kunststof, aluminium buis type, alle aluminium drie soorten; Afhankelijk van de methode voor het plaatsen van energie, is de volgorde van het ontwikkelingsproces zowel ingebouwd als extern; Volgens het andere structuurmodel is de volgorde van het ontwikkelingsproces T8, T10, T5. De volgende belangrijkste introductie van de Chinese LED-TL-buizen volgens het gebruik van verschillende lichtbron ontwikkelingsprocessen. Figuur 1 Hieronder is het ontwikkelingsproces van de lichtbron die wordt gebruikt door China led-fluorescentielampen sinds 2005.


Sinds 2005, China leidde fluorescentielamp lichtbron gebruik veranderingen: De belangrijkste keuze van licht voor F5 strooien hoed, 3528, 5050, 3020, 3014, 5630, 2835, COB-pakket statistieken, en 3535, 5730, 2020, F5 helm, F5 plat Kop en andere lichtbron vanwege het gebruik van zeer weinig, niet in het statistische bereik.


In veel opto-elektronische ondernemingen in het hele land, is ook de selectie van LED-fluorescentielampen met lichtbron gediversifieerd, elk verantwoordelijk voor een andere verhouding.


Volgens Glii enquête gegevens in de eerste helft van 2012, heeft China TL-buis ontwikkeling is het gebruik van de lichtbron heeft F5 strooien hoed, 3528, 5050, 3020, 3014, 5630, 5730, 2020, F5 helm, F5 platte kop, 2835 ,, 3030, 3535, 2016, COB-pakketserie, LED-TL-buisontwikkelingsperiode van verschillende keuze van de belangrijkste bron van verschil. Het volgende figuur 2 is de eerste helft van de jaren 2005-2012 in China met fluorescentielampen met verschillende lichtbronnen in de beschrijving:


Overig gemiddeld vermogen: verwijst voornamelijk naar 2835, 3030, 3535, 5050, 5730, 2020-serie.


Sinds 2005, China geleid fluorescentielampen gebruikt door de lichtbron veranderingen zijn meer voor de hand liggende, dit is vooral met de LED-industrie als een hele technologie en de markt voor LED TL-buis vraag heeft een relatie tussen:


2008 jaar later, het gebruik van F5 strooien hoed rechte plug serie doen lichtbron LED-TL-buis goed voor een scherpe vermindering, door andere bronnen van licht, tegen het einde van juni 2012, F5 Straw Hat-serie LED fluorescentielamp buis in het marktaandeel van minder dan 0,5%, slechts enkele fabrikanten houden ook een bepaalde hoeveelheid productie, de belangrijkste reden is dat haar vroege klanten of meer vertrouwen in dergelijke producten.


Vanaf de tweede helft van 2009 bezetten 3020 en 3014 als LED-tl-lichtbron geleidelijk 3528 en 5050 delen van de markt, hetzelfde jaar 5630 van het vermogen gestart door een klein aantal ondernemingen in de LED-TL-buizen en 5050-serie van de lichtbron gebruikt in LED-fluorescentielamp data begon te dalen;


In de tweede helft van 2011 zorgde het COB-pakket 2835, 3030, 3535 als vertegenwoordiger van de krachtige stroombron als de TL-buis met lichtbron voor snellere groei. Volgens de GLII-statistieken zijn de huidige Chinese led-fluorescentielampen die door de lichtbron worden gebruikt, nog steeds lampinsteekseries, SMD-patchseries, COB-pakketreeksen, maar de verhouding varieert in de loop van de tijd.


3528, 3020, 3014 is gelijk aan Super 50%


Glii statistieken tonen aan dat de eerste helft van 2012 LED-TL-buizen van gloeilampen meer voor de hand liggend dan dezelfde periode in 2011, SMD-serie zal nog steeds worden geleid TL-buis marktvraag focus.


In de eerste helft van 2012 China leidde fluorescentielampen gebruikt in verschillende soorten lichtbron producten goed voor de verandering is meer voor de hand, waaronder: Lamp-serie LED-tl-buis aantal goed voor minder dan 0,5%, 3528, 3020, 3014 lichtbron serie LED totale aantal TL-buizen bedroeg meer dan 60%, en tot 2835, 3030, 3535, COB-verpakking en andere series voor de vertegenwoordiger van het lichtbron-lampje van de LED-fluorescentielamp vertegenwoordigde de grootste groei, de totale verhouding bereikte 16% .


De voor de hand liggende reden voor de verandering van het gebruik van lichtbronnen van LED-fluorescentielampen in China


De belangrijkste redenen voor de verandering van het aantal LED-TL-buizen zijn:


Lamp-serie is grotendeels geëlimineerd met zijn eigen producten bestaan warmtedissipatie, licht-emitterende hoek klein, licht verval hoog heeft een directe relatie. Lamp Series-producten omdat de stentpen klein is en het grootste deel van het ijzermateriaal, de algehele warmteafvoer van lichtbronproducten. LED-TL-buis Om zijn interne lampreeks lichtbron-warmte langdurig aan te steken, heeft dit een ernstige invloed op de levensduur van LED-fluorescentielampen en lichtverval. 2009 jaar geleden, LED-TL-buizen voornamelijk gebruikt in de reeks van de lamp, maar in het daaropvolgende gebruik van de lamp-serie heeft de lichtbron de warmte is niet in de tijd, licht defect leidde tot de korte levensduur van LED-TL-buizen, SMD-serie te vervangen lamp serie geworden LED TL-buis lichtbron om de beste keuze voor klanten te worden. Maar omdat de lichtbron van de Lamp-serie de lijmafdichting gebruikt om sterk te zijn, draagt de val daarom in een bepaald toepassingsdomein, neemt de lichtbron van de lampserie nog steeds voornamelijk, deze blijft enige tijd behouden.


3528, 3020, 3014-serie totaal goed voor meer dan 50% van de belangrijkste redenen zijn: A. 3528, 3020, 3014 serie producten enkele structuur, goede warmteafvoer, kleine afmetingen, gebruik in LED-fluorescentielampen zonder spot en lage kosten. b.5050, 5630 deeltjesgrootte groter, het gebruik van LED-fluorescentielampen in de grotere afstand, de resulterende vlekken zijn te voor de hand liggend, geschikter voor sommige van de reclameseries LED-fluorescentielampen, lampstrips, enz., is niet de beste keuze voor LED TL-buis lichtbron.


Om 2835, 3030, 3535, COB-pakket, zoals de vertegenwoordiger van de hoge macht om een snelle manier om de kosten van ondernemingen te verminderen. Met LED TL-buis prijzen blijven dalen, LED TL-buis productie onderneming brutowinstmarge is zeer grote compressie. Volgens het GLII Research-rapport laten de gegevens zien dat de gemiddelde brutowinstmarge van de TL-buis in 2010 meer dan 48% bedroeg, maar in de eerste helft van 2012 zakten de gegevens tot 26%, of zelfs lager. Daarom hebben veel bedrijven op dit moment geprobeerd om de kosten van indirecte indirecte lichtbuizen goedkoper te maken. 2835 worden maïspakverpakkingsproducten geleidelijk een van de belangrijkste lichtbron-LED-fluorescentielampen. 2835 reeks van producten uit de 0.2W-serie, zodat de LED-tl-buizen in hetzelfde vermogen om meer dan de helft van het aantal te gebruiken worden verminderd, led tl-buis kostenreductie is meer voor de hand; en cob-pakket vanwege de algehele lichtefficiëntie, goede plek, lage kosten om te worden geleid TL-buis lichtbron is een andere keuze, en cob Packaging-serie in de toekomst zal LED-verlichting toepassing van een van de belangrijkste licht.


LED-fluorescentielichtbron in de toekomstige high-power-serie voornamelijk


Lamp reeks van het licht kan niet worden vervangen voornamelijk met de SMD-serie van producten in de waterdichte, vochtbestendige maatregelen zijn niet perfect, met de SMD gebruikte siliconen lijmverpakking, zijn waterdicht, vocht is sterk verbeterd, maar om de lamp serie te bereiken waterdicht, vochtbestendige mate nog steeds een bepaalde tijd nodig, de lamp serie zal uiteindelijk worden vervangen.


Op dit moment zullen LED-TL-buizen worden om het hoge licht effect, lage prijs, hoge kwaliteit, hoge betrouwbaarheid trendontwikkeling, van GLII-statistieken blijkt dat cob-pakket alleen maar kan bereiken hoge lichtefficiëntie, lage kosten, dus de komende jaren tot 2835 , 3030, 3535, COB Packaging Series voor de vertegenwoordiger van high-power serie LED-tl-buis nummer zorgde voor een snelle toename.


Voor enige tijd in de toekomst China leidde TL-buis zal worden gevormd in high-power serie LED-TL-buis, 3528, 3020, 3014 reeks van lichtbron als een supplement led TL-buis markt.