Analyse van de toepassing van intelligente verlichting: de grote schaal van industriële bedrijven en de snelle groei van het huisvestingsgebied

- Feb 28, 2018-

In de afgelopen jaren was intelligente verlichting meestal "kleine donder en zware regen", en het is niet echt populair geworden. In 2017 is deze situatie duidelijk veranderd. De intelligente verlichting is niet langer "niet warm" en is het stadium van snelle ontwikkeling ingegaan. Volgens de nieuwste gegevens van LED Research Center (LEDinside) bedraagt de wereldwijde markt voor slimme verlichting in 2017 bijna 4 miljard 600 miljoen US dollar. De wereldwijde slimme verlichtingsmarkt groeit in dezelfde periode met 95%. Naar schatting zal de wereldwijde markt voor slimme verlichting in 2020 13 miljard 400 miljoen dollar bereiken.

In de afgelopen jaren, met de populariteit van technologie en producten en gerelateerde concepten, worden slimme verlichtingstoepassingen steeds rijker, waaronder bedrijfs- en industriële verlichting, buitenverlichting, residentiële verlichting en openbare verlichting.


图片23.jpg