Breek weg van traditionele verlichtingsactiviteiten en lijn uit met geïntegreerde intelligente dienstverleners in de industriële sector

- May 12, 2018-

Sinds 2003 heeft de ontwikkeling van de LED-industrie in China 15 jaar van ups en downs gekend, en de 15 jaar van ontwikkeling liggen voor iedereen voor de hand. Van een eerste contact met de ontwikkeling van de wereldwijde LED-verlichting productie-apparaat, de export basis, China's LED-producten kunnen worden gezegd in de industrie is ook een zekere leidende rand, en een verscheidenheid aan LED-energiebesparende producten voor de wereldwijde energiebesparing en milieu bescherming heeft ook een aantal bijdragen gedaan.

 

Achter de glorie van de industrie moeten we echter nog steeds de aanpassing van de markt zien. In het verleden, toen grote merkbedrijven gebruikmaakten van de voordelen van schaal en technologie om te winnen, concentreerden deze fabrikanten meer middelen op LED-integratie. We hebben bijvoorbeeld meer dan tien leveranciers van LED-parels en chips voor LED-producten nodig. OSRAM heeft echter geïntegreerde LED-producten ontwikkeld. Als gevolg hiervan lijkt de LED-industrie in China achter te blijven. positie.

 

Net als Philips hebben ze op de beurs van Frankfurt in 2018 niet langer gesproken over gewone verlichting, maar integreerden ze intelligente technologieën voor stadsverlichting, fokkerij en agrarische verlichting. We kunnen de toekomstige ontwikkelingstrend van dit deel van het bedrijf raden: Word een intelligente systeemintegratie serviceprovider. Wanneer de Chinese LED-bedrijven nog steeds nadenken over de manier waarop ze producten kunnen ontwikkelen, zijn grote merken van bedrijven de integratie van bronnen en technologie gaan gebruiken in het hogere segment van de LED-markttoepassingen en voordat de speculatie over de ontwikkeling van deze bedrijven duidelijker lijkt.

 

Het klopt dat verlichtingsarmaturen de producten zijn met de meeste vraag naar ontwikkeling in China en de marktruimte is ook enorm. Toekomstgerichte bedrijven hebben echter al rekening gehouden met de toekomstige ontwikkeling. Het combineren van hardware en software in de grootst mogelijke toepassingen van de toekomst zal meer een LED-industrie worden. De serviceprovider van het toepassingsdomein, dit is een binnenlands bedrijf dat referentieonderwijs nodig heeft.