Kenmerken van LED Flat Lamp

- Jun 09, 2018-

De LED-vlakke lamp heeft de kenmerken energiebesparing, lumengelijkheid, kleurtemperatuurovereenkomst en hoge CRI wanneer het aantal tegels hetzelfde is als dat van traditionele lichtbronnen. Het ontwerp van de LED-vlakke lamp is ontworpen om een andere optie te bieden voor een vergelijkbare vormfactor en lichtopbrengst. Consumenten proberen nu echter alleen de kwaliteit van nieuwe lichtbronnen te begrijpen en weten niet waarom ze geen verschillende lumenkosten bieden.


Resolutie kwaliteit van platte kristallen lamp

De gloeilamp van de algemene gloeilamp is gemaakt van wit ijzer en gemakkelijk te roesten. Lampen van goede kwaliteit zijn meestal gemaakt van een aluminiumlegering en zijn niet gemakkelijk te roesten.

De lampen met een betere gloeidraad zijn dubbele wolfraamdraden en het verschil is enkelvoudig.

Helderheid voor lamp buis, goede lamp buis omdat het machine eenmaal poedercoating, na elektriserende helderheid is uniform, en de armen is handmatige poedercoating, helderheid is ongelijke.

Prijs zou niet goedkoop moeten zijn bij het kopen van lampen, omdat kwaliteit en prijs recht evenredig zijn met de prijs.

Certificering is afhankelijk van of het een 3C-certificering heeft en of de inhoud is gecontroleerd.

Nieuwe en oude producten zijn niet per se volwassen in technologie. Ze moeten niet alleen de nieuwste kiezen, maar de oude negeren.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com