China's LED Industry Advantage is voornamelijk geconcentreerd in de productiesector

- May 13, 2018-

China's LED-industrie-technologie vanaf nul, van geen technologie, geen schaal van de industrie om de kerntechnologie te hebben, 's werelds grootste productieschaal van de industrie te worden, binnenlandse bedrijven blijven uitbreiden, de internationale concurrentiepositie is zeer duidelijk. Deze verschijnselen wijzen allemaal erop dat de LED-industrie in China van de grond is gekomen.

 

Desondanks heeft China's LED-lichtgeleidingsplaatindustrie zich tot nu toe ontwikkeld, het grootste voordeel is nog steeds geconcentreerd in de fabricage. Hoewel de technologie elk jaar in een oplopende staat verkeert, maar er is nog steeds een groot verschil in ontwikkeling, met name de high-end toepassingen van LED. Er is een grote kloof tussen de ontwikkeling van het veld en internationale fabrikanten. In ontwikkelde markten zoals Europa en Noord-Amerika zijn veel binnenlandse LED-verlichtingsbedrijven moeilijk te ontwikkelen vanwege octrooirechten.

 

De voordelen zijn geconcentreerd in de productie, dus binnenlandse verpakkingsbedrijven hebben dit ontwikkelingsvoordeel tot het uiterste doorgezet. In de afgelopen paar jaar zijn industriële chips en verpakkingen voortdurend uitgebreid om de concurrentiepositie van de industriële keten te verbeteren en de ontwikkelingsvoordelen van het bedrijf verder uit te breiden. Daarom hebben veel buitenlandse merkbedrijven hun LED-gerelateerde activiteiten overgedragen aan Chinese fabrikanten voor productie.

 

In het verleden LED-industrie keten, zullen veel binnenlandse industrieën ervoor kiezen om samen te werken met buitenlandse bedrijven. Vanuit het oogpunt van de markt is het absoluut mogelijk om de productieschaal van het bedrijf naar een nieuw niveau te upgraden als deze bedrijven toegang hebben tot de bestellingen van internationale klanten. Hoewel de winst van OEM laag is, vertrouwend op het enorme voordeel van de productieschaal, is samenwerking met buitenlandse bedrijven nog steeds een geweldige kans voor ontwikkeling.