Chinese verlichtingsbedrijven grensoverschrijdende samenwerking

- May 31, 2018-

In het tijdperk van wereldwijde integratie van de verlichtingsindustrie , naast Chinese verlichtingsbedrijven die overzeese middelen van overzee verwerven. Het volgen van de tijd en het benutten van de kansen die worden geboden door nieuwe technologieën, nieuwe economieën en nieuwe vormen van ondernemen, zoals internet of things en big data, en het bevorderen van grensoverschrijdende integratie en innovatie en ontwikkeling zijn ook belangrijke benaderingen. Promoot de verbetering van de status en kracht van Chinese verlichtingsbedrijven in de verlichtingsindustrie in het land en verander op subtiele wijze de lay-out van de sector van de wereldwijde verlichtingsindustrie.


Of het nu gaat om acquisitie, integratie of grensoverschrijdende samenwerking, de verlichtingsindustrie in China groeit voortdurend en de snelheid van ontwikkeling is niet te overzien. Na jaren van ontwikkeling van de Chinese verlichtingsindustrie, is China 's werelds grootste producent en exporteur van verlichtingsproducten geworden. China's verlichtingsproducten hebben meer dan 50% van de nationale markt ingenomen.


Eens, zal erachter worden geslagen. Naarmate China's algehele sterkte blijft groeien, is het tijdperk van de dominantie van buitenlandse bedrijven voorbij en krijgen Chinese bedrijven steeds meer vocale kansen op het internationale toneel, waardoor de lay-out van de verlichtingsector in de wereld verandert met "China Speed"