HKTDC: Verlichtingsindustrie Outlook voor het komende jaar Trend van internet

- Jan 21, 2018-

De 19e jaarlijkse Hong Kong International Lighting Fair, georganiseerd door de Hong Kong Trade Development Council, de 2de sessie van de Hong Kong International Outdoor en Technology lighting Expo, en de 12e International Environmental Protection Expo werd eerder succesvol afgesloten, volgens de organisatoren die een onafhankelijk onderzoek van de resultaten van de enquête, woningverlichting, LED- en omgevingslichtproducten, en commerciële verlichting het meeste groeipotentieel.

Verlichtingsindustrie vooruitzichten voor het komende jaar

De drie tentoonstellingen trokken bijna 69.000 kopers uit 151 landen en regio's, een stijging van 7% ten opzichte van vorig jaar. In India, Iran, Brazilië, de Verenigde Arabische Emiraten, het vasteland van China, Spanje, Rusland, Taiwan, Italië en Frankrijk en andere markten noteerde het aantal kopers stijgingen met dubbele cijfers.

Chau, vice-president van HKTDC, zei dat de verlichtingsindustrie optimistisch zou zijn voor het komende jaar van de toelating van kopers en de matchingcijfers, de resultaten van de veldenquête en de recente exportprestaties van Hong Kong. "Volgens de veldenquête denkt 93% van de respondenten dat Intelligent City en Smart Home de ontwikkeling van de verlichtingsindustrie de komende twee jaar zullen brengen," zei hij. Home, industriële en commerciële intelligente verlichtingssystemen die kunnen communiceren met of besturen van een smartphone of tabletcomputer, maar ook thuis, in de industrie en het bedrijfsleven, voornamelijk om energie te besparen en energie te besparen.

2018 omzet naar verwachting met 16% gestegen

Het TDC gaf opdracht aan een onafhankelijk onderzoeksbureau om 636 exposanten en kopers te bezoeken tijdens de najaarslichtbeurs en de buiten- en technologiebelichting Expo. Sommige afgekeurde respondenten waren in het komende jaar optimistisch over de marktprestaties of werden vergelijkbaar geacht met dit jaar, met een gemiddelde stijging van 16% in de totale verkoop van verlichtingsproducten volgend jaar.

De meest optimistische markten die moesten worden bezocht, waren het vasteland van China, Japan en de ASEAN. In opkomende markten zijn de sectoren die het meest geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van bedrijven het vasteland van China (24%), ASEAN (17%) en het Midden-Oosten (7%). Producten, de industrie beschouwd als woningverlichting (29%) Het meeste groeipotentieel, LED- en milieuverlichtingsproducten (24%) en commerciële verlichting (16%) wordt ook hoog gezien.

Trend "Licht netwerken"

Tijdens de tentoonstelling nodigden de organisatoren marktleiders uit om te praten over markttrends en producttrends. Uitgebreide expertise, de functie van de lamp is veranderd van verlichting om verbinding te maken met het "Light Network", en wordt een integraal onderdeel van een intelligent huis. Rui Gao Lighting Electronics Co., Ltd. Wereldwijde sales en marketing senior vice-president Davidbarnby zei: "Lights everywhere, is de beste drager voor verzending en verzameling van gegevens." De combinatie van verlichtingsproducten en dingen zal de trend worden, de industrie moet de samenwerking met de industrie versnellen om nieuwe zakelijke kansen te benutten. "Shanghai Pudong Intelligent Lighting Federation Secretaris-Generaal licht toe dat de toekomstige verlichtingsproducten op een netwerk moeten worden aangesloten", zei hij: "De industrie zou moeten toepassen Cross-border technologie, waaronder cloudplatform, kunstmatige intelligentie, sensoren, intelligente modules, spraakherkenning, softwaretoepassingen, en zo verder, om interoperabiliteit met slimme lichten te bereiken. "