Hoeveel factoren beïnvloeden de prijs van een led-vlakke lamp?

- Mar 23, 2018-

Hoeveel factoren beïnvloeden de prijs van een LED-flatlamp?

Tegen 2018 is de gebruiksfrequentie van de LED- flatlamp hoger en hoger, de markt wordt steeds meer herkend door de meerderheid van de gebruikers, maar wanneer we echt een platte 600x600LED-lamp willen kopen, LED-lamppaneelconsultancy voor verschillende fabrikanten, zijn er veel verschillende LED platte lamp prijs, het is gemakkelijk om ons in de war te brengen, dat is wat anders is? Komt het door verschillende paneellampen?


1, allereerst moeten we weten wat het materiaal van de led-vlakke lamp is, wat is het materiaal dat ook is verdeeld in goede, middelste en inferieure gradaties. Welk materiaal bepaalt de prijs van de eenheidsprijs? We kunnen zijn waarde niet alleen beoordelen door uiterlijk. Net als Huahui is de lichtgevende LED-paneellamp recht met koud stampen van 0,4 mm dik en de prijs is anders dan bij sommige goedkope metalen chassis.


2, LED-paneel licht is extern, we kunnen de bestuurder zien boven enkele van de parameters, de aandrijving is goed, goede aandrijfkracht, hoge vermogensfactor, hoe hoger de conversie van elektrische energie is hoger, LED-paneel licht meer vermogen, deze zijn alles wat we met het blote oog direct kunnen zien.


3, de kwaliteit van alle soorten hulpmaterialen en de kwaliteit van de kwantiteit van invloed op de prijs.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang