Hoe belangrijk is de toepassing van Hot Swap-technologie voor intelligente LED-paneellampen?

- Aug 19, 2019-


1, de eerste gedachte, nieuw LED-paneel licht voordeel van het vullen
denk nieuw LED-paneellicht, volgt de reflecterende oppervlakte-emissietechnologie, gereflecteerd licht geprojecteerd door de secundaire hoge doorlaatbaarheid door het masker, verminder verblinding, het licht is zachter en comfortabeler voor het menselijk oog om vermoeidheid te kijken, vooral voor studenten met langdurige blootstelling aan binnenverlichting, verlichting, metrorijders of personeelskantoor. Octrooi en de toepassing van een reflecterend materiaal, maar ook om een reflectie-efficiëntie van paneellichtlamp originele hoge efficiëntie te behouden de grootste graad behouden.
Om de betrouwbaarheid van het gebruik te garanderen, denkt Shanghai dat LED-paneellicht voldoet aan het nieuwe "onderhoudsvrije" ontwerpprincipe, warmtelampen om de prestaties te verbeteren, LED-verval te verminderen, aanzienlijk langere levensduur van de lamp, besparingen op onderhoudskosten.

2, de eerste denk, denk nieuw LED-paneel licht slimmer
denk dat LED-paneelverlichting kan worden uitgerust met een nieuw intelligent besturingssysteem, is voorzien van verschillende bedrijfsmodi, afhankelijk van vroeg of laat, de stroom van mensen, is werk nodig om het openen en sluiten van de paneellichten, verlichtingshelderheid, kleurtemperatuur te regelen en andere factoren. En met intelligente besturingstechnologie hebben ingenieurs alleen intelligente systemen nodig, u kunt de real-time bewakingslampwerking begrijpen, evenals automatische foutfouttechnieken om de verlichting van het foutpunt nauwkeurig te lokaliseren.
3, de eerste gedachte, LED-paneellichten creëren nieuwe hot-swap nieuwe toepassingen
de traditionele manier om lampen te beschermen vele stappen, inefficiënte, tijdrovende onderhoudsinstallaties. Think ontwikkelde een nieuw lanceerpaneel, deze situatie veranderde niet alleen veilig, betrouwbaar, en om de transformatie van de lijnlichtscènes, gerenoveerd, probleemoplossing en onderhoudsproblemen het hoofd te bieden, denk twee keer dat Shanghai ook is toegetreden tot de "hot swap" -technologie . Zonder het systeem uit te schakelen, zonder stroom, kan de lamp de voeding vervangen om sloop te voorkomen, waardoor de efficiëntie van het onderhoudspersoneel aanzienlijk wordt verbeterd, met name in de metroverlichting, het voordeel van deze hot-swap-mogelijkheid is duidelijker, het belemmert de beperking van het passagiersverkeer tot een minimum.
Natuurlijk, hot swappable technologie, is er een voorwaarde voor hardwareprestaties. Een compleet systeem omvat hot-pluggable hot-swappable systeemhardware, software, systemen, enzovoort. De case heeft direct invloed op de prestaties van de hardware om het effect van hot-swap-mogelijkheden te spelen. Denk aan LED-paneelverlichting, terwijl een lager uitvalpercentage, betrouwbaarheid, functietoets tijdens hot-swapping van modules, effectief de onmiddellijke huidige sterke impact, de interne componenten van de chipbeschermende effecten en snel herstel, plug and play kunnen beheersen.

samenvatting: Zoals het spreekwoord zegt, "de tijd voor efficiëntie", denk dat slim LED-paneel energiezuinig, flexibel en gemakkelijk te gebruiken is, het creëren van nieuwe toepassingen vergeleken met hot-swappable betrouwbaar en efficiënt werk biedt een andere beveiliging. Terwijl het ondersteunen van het gebruik van intelligente besturingssystemen handige, energie-efficiënte, veilige en betrouwbare, in de metro, supermarkten, klaslokalen en andere openbare plaatsen om grootschalige toepassing te krijgen.
Denk eerst aan deze industrie, het creëren van hot-swap-technologie voor betrouwbaarheid, wat betekent dat een hoger niveau van belangrijke industriële producten, proactieve doordachte overweging is de grootste klant is verantwoordelijk voor!