Hoe te onderscheiden LED-paneel Lamp Diffuser en lichtgeleider?

- Jan 19, 2019-


Functionele verschillen:

De belangrijkste functies van de diffuser zijn als volgt: 1. Verspreid de lichtstroom en maak het licht gelijkmatig verdeeld (sommige samengestelde diffusers kunnen niet alleen het licht gelijkmatig verdelen, maar regelen ook de emissiehoek; 2. Ondersteuning van de achtergrondlichtstructuur om bescherm het optische materiaal eronder.

De hoofdfuncties van de lichtgeleiderplaat zijn als volgt: 1. Om de lichtstroom van de spotlichtbron van de LED-paneellamp te geleiden, wordt deze gelijkmatig over het hele vlak verdeeld. Zijn sleutelrol is om de verdeling van licht te sturen; 2. Om de lichtstroom te gebruiken en de distributie van licht efficiënter te regelen door het reflectiemechanisme te gebruiken.


Verschillen in toepassingsgebieden:

1. Acrylverspreider is geschikt voor LEIDENE verlichtingsinrichtingen van directe lichtbron, zoals directe lichte LEIDENE paneellamp .

2. PC-lichtgeleidingsplaat is geschikt voor LED-verlichtingsarmaturen met zij-lichtbron, zoals een zijdelings licht uitstralende LED-vlakke lamp en geïntegreerde plafond- LED-paneellamp , die gewoonlijk worden gebruikt met diffusieplaat.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Peter 13515831929

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang