Hoe de goede of slechte van de LED-paneellamp beoordelen

- Jan 05, 2018-

Hoe het goede of slechte van de LED-paneellamp te beoordelen

1, "lichtkwaliteit: kwaliteit is afhankelijk van de kwaliteit van de chip- en chippakkettechnologie De kwaliteit van de chip bepaalt de helderheid en de gloeilamp De lamp verlicht niet alleen, maar ook klein en licht.

2, kijk naar het gebruik van de bestuurder verlichting: andere delen van de voeding levensduur relatieve verlichting, het leven is erg kort, de levensduur van de voeding effect van verlichting van de totale levensduur, de theorie van het leven leidde in 5-10 000 uur, en de levensduur van de voeding in 0,2 - 3 miljoen uur, ontwerp en materiaalkeuze van de voeding bepalen het gebruik van de levensduur. Met het uiterlijk van de macht aluminiumlegering rijden dan engineering plastics, dat is een goede warmteafvoer, de twee is het transport en gebruik proces kan effectief de onderdelen beschermen niet zal worden verpletterd en los, vermindering van de uitval van de aandrijfkracht.

3, kijk naar de energie-efficiëntie van de lamp: hetzelfde lichteffect, hogere helderheid, hogere helderheid, verlichting hetzelfde stroomverbruik, kleiner, meer energiebesparing.

4, zie energie-efficiëntie: hoe hoger het vermogensefficiëntie, hoe hoger, het vermogen zelf is minder vermogen, het uitgangsvermogen is groter.

Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang