Hoe de LED-lamp van hoge kwaliteit te selecteren

- Dec 01, 2017-

Hoe de LED-paneellamp van hoge kwaliteit te selecteren

Ten eerste, als het lampje niet knippert. De voedingsfrequentie van de gewone fluorescentielamp is ongeveer 50 Hz, wat betekent dat de helderheid 100 is wanneer het licht schijnt. Het behoort dus tot de flits met lage frequentie. Het maakt ook het orgel van het menselijk oog in een staat van intense aanpassing, die gemakkelijk visuele vermoeidheid kan veroorzaken. Als de lichtfrequentie te verhogen tot honderden, tienduizenden Hertz boven de hoge frequentie, zodat het oog niet zal knipperen gevoel; maar het is echt geen flash of DC power halfgeleider-apparaat (zoals de LED-licht uitzendende diode) licht is ook bekend als geen flits, dus consumenten bij de aankoop van de LED-lamp , moeten we speciale aandacht besteden aan dit punt.


Ten tweede is er geen ultraviolet en infrarood licht in de spectrale componenten van de LED-lamp. Vanwege overmatige blootstelling aan ultraviolet licht, is het niet alleen heel gemakkelijk om keratitis te veroorzaken, maar ook om de lens, het netvlies en de choroïde te beschadigen. Infraroodstraal wordt ook gemakkelijk geabsorbeerd door water en te veel infrarood wordt door de menselijke lens geabsorbeerd.


Ten derde moet de kleurtemperatuur van LED-lampen dicht bij het natuurlijke licht liggen. Omdat mensen lange tijd in natuurlijk licht leven, heeft het menselijk oog een sterk aanpassingsvermogen aan natuurlijk licht en een goed visueel effect. Omdat de kleurtemperatuur van de LED-lamp veel is, zijn er positief wit licht, Leng Baiguang, warm licht enzovoort. Daarom moeten consumenten, wanneer ze ervoor kiezen om te kopen, opletten om een ​​comfortabele lichtkleur te kiezen die ze prettig vinden, en die geen schade aan de ogen veroorzaken.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

           xin.c@rishineled.com

           peter.zhu@rishineled.com

           camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang