Hoe handel Warfare China's LED industrie beïnvloedt en hoe om te gaan met het

- May 09, 2018-

De kwestie van de handel tussen China en de Verenigde Staten is de meest recente bezorgdheid onder LED exportbedrijven. Als de Verenigde Staten de omvang van de betrokken producten vergroot, acuut de tegenstrijdigheid meer en meer. En meer internationale media hebben verklaard dat de kwestie eenzijdig uitgelokt door de Verenigde Staten zal de situatie van "het doden van de vijand duizend en één honderd en acht offeren honderd".

 

Hoewel het is nog niet bekend hoeveel van de impact op de industrie van de LED, LED exportbedrijven nog wil psychologische voorbereiding en responsmaatregelen. Bijvoorbeeld, redelijke maatregelen nemen om risico buffer, verminderen de prijsschommelingen van de uitgevoerde goederen, observeer de veranderingen in de overzeese markten en houden van de waarde van hun eigen product materialen.

 

In de LED industrie, zijn aluminium materialen sterk beïnvloed. In de LED verlichtingsproducten is de productiekosten van aluminium ondergronden relatief hoog. In 2017 bereikte aluminium zendingen 4,8 miljoen ton, dat is een nieuw hoogtepunt voor vele jaren. Export verlicht de druk op voorraad operaties van het bedrijf, en de prijzen van de aluminium bleek ook aanzienlijke productiviteitsverbeteringen.

 

In 2018, de LED industrie getest de bugs, de markt is niet langer in het verleden explosieve groei, vele LED bedrijven hebben gekozen om hun eigen marktaandeel in een stabiele en stabiele wijze. Daarom kan de LED industrie een bepaalde prijzenoorlog in dit stadium optreden. Daarom, LED verlichting van bedrijven moet gericht zijn op de marktsituatie, optimaliseren van de productstructuur, vermindering van de daarmee samenhangende kosten in overeenstemming met de ontwikkeling van de schaal en zorgen voor de levering van marktproducten.