Industrie en handel is het grootste toepassingsgebied voor intelligente verlichting

- Mar 02, 2018-

De maatschappelijke acceptatie van intelligente verlichting is verbeterd na de geleidelijke promotie van het publieke domein. Omdat digitaliseringsfuncties meer nieuwe bedrijfsmodellen en waardegroeipunten kunnen opleveren, is industriële en commerciële verlichting de grootste toepassingsplaats van slimme verlichting. LED-gegevens tonen aan dat industriële en commerciële verlichting in 2017 60% van 's werelds slimme verlichtingsmarkt voor hun rekening namen.

Intelligente verlichting speelt een belangrijke rol op het gebied van industriële verlichting. Industriële verlichting wordt voornamelijk gebruikt in grote gebouwen met een enkele / dubbele industriële installatie, groot stroomverbruik, met veiligheidseisen en exploitanten van industriële ontwikkeling, de verlichtingsvereisten zijn zeer streng.

De gebouwen van de lampfabriek kunnen worden aangesloten op het externe verlichtingsbesturingsknooppunt, het presetnummer en de tijdschakelaar via het intelligente verlichtingssysteem, u kunt ook de helderheid instellen; workshop verlichting kan automatisch de juiste verlichting volgens de helderheid van het natuurlijke licht aanpassen, kan binnenverlichting ook volgens verschillende behoeften, met de verandering van seizoen en weer, automatisch de aangewezen verlichting aanpassen en niet alleen beïnvloedt niet de verrichting, maar ook meer humaan en energiebesparend, om duizeligheid te voorkomen.

Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie neigt industriële verlichting geleidelijk aan intelligent te zijn. De belangrijkste elektriciteitsleverancierengroep Jingdong, Tmall, Amazon en Dangdang van China hebben bijvoorbeeld hun eigen intelligente magazijnen in belangrijke centrale steden gebouwd, waarbij ze een hoogwaardig magazijnverlichtingssysteem hebben aangenomen om klanten aan te trekken door de bezorgsnelheid te verbeteren. Hoogwaardige magazijnverlichtingssystemen kunnen niet alleen de efficiëntie van opslag en logistiek verbeteren, zorgen voor de veiligheid van een intelligente opslagomgeving, maar ook de onderhoudskosten en bedrijfskosten van logistieke ondernemingen verlagen.

Binnen LED-gegevens tonen aan dat de wereldwijde markt voor industriële verlichting in 2018 3 miljard dollar zal bereiken. LEDinside is van mening dat de combinatie van intelligente besturing en industriële verlichting de manier van verlichting op industrieel gebied zal veranderen, de toegevoegde waarde van verlichtingsproducten aanzienlijk zal verbeteren. en op lange termijn de groeimacht voor de industrie.

Wat betreft de commerciële verlichtingsruimte die meer gericht is op energiebesparing en sociale voordelen, vooral voor commerciële gebouwverlichting, is de tijd van een daglicht tot twaalf uur of meer zeer ernstig. Daarom kan intelligente besturing worden gebruikt om het doel van energiebesparing te bereiken. De vraag naar veel verlichting brengt ook een ander soort bedrijfsapplicatie die een intelligente functie combineert. LED-lampen en lantaarns in combinatie met zichtbare lichtcommunicatietechnologie kunnen bijvoorbeeld een nauwkeurige positioneringsfunctie verkrijgen om de winkel te helpen bij het uitvoeren van commerciële toepassingen zoals product push-service. Op dit moment wordt ook commerciële verlichting op grote schaal en intelligent vervangen.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang