Intelligente verlichting ontwikkeling In openbare en buitenruimtes

- Mar 01, 2018-


Volgens de module ontwikkelt de omvang van de markt van globale slimme belichting. In de huidige fase moet slimme verlichting of infrastructuur bouw nog vertrouwen op openbare en buiten gebieden. De grootste markt is slimme stad bouwsector.

 

Alle gelanceerd in het begin van de eenentwintigste eeuw, de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland, Japan, Korea, Singapore en andere landen de praktijk van slimme stad. Slimme stad binnengegaan vandaag, de fase van de planning en constructie. Er zijn meer dan 500 slimme steden in de wereld. Onder hen zijn Europa en Azië meer actieve gebieden voor slimme stad bouw.

 

Volgens het rapport van de National League of America, ongeveer 66% van de Amerikaanse steden beginnen met het ontwikkelen van slimme steden, en andere steden van de 25% die nog geen intelligente stad systemen zijn ook proberen om te verkennen deze nieuwe trend. Het China, heeft aangekondigd de drie batch van pilot slimme stad, een totaal van 290 stad; Bovendien, zullen de bouw van slimme stad een belangrijk uitgangspunt in de 13e vijfjarige tijdens Chinees ter bevordering van de stad.

 

Als gevolg van de steun van de regering en de inspanningen van de grote steden van de wereld ter bevordering van slimme stad plan, wordt slimme stad bouw verwacht om snelheid verder omhoog in de toekomst. De toepassing van slimme verlichting als een belangrijk onderdeel van slimme stad in het publieke domein krijgt dus ook een prioriteit ontwikkeling.

 

Intelligente verlichtingssysteem kan verbeteren van het bestedingspercentage van energie stad, echte voordelen aan de stad, heeft een onmiddellijk effect, maar ook kan vangen meer stad wegen, ruimtelijke informatie met behulp van verlichtingsapparatuur door de "ruimte in" gegevens. In de stad breed verdeling van straat lamp, straat lamp met wijsheid volgens de doorstroming van het verkeer automatisch aanpassen van de helderheid, lichtsturing, extern alarm, actieve schuld lamp kabel anti-diefstal, remote meter reading en andere functies, sterk kunt opslaan energie-middelen, verbetering van het beheer van de openbare verlichting, onderhoudskosten besparen. Dit verklaart ook het heetste fenomeen van intelligente verlichting in stedelijke bouw.

 

Hoewel de wijsheid van de straat in de vroege stadia van ontwikkeling, maar met inbegrip van de Verenigde Staten, India, het Midden-Oosten, China geweest gelanceerd intelligente lichtplan, met de bouw van intelligente City Street wijsheid dreigende golf, het vooruitzicht van de onbeperkt marktruimte zal worden. Volgens de gegevens van de LEDinside, buitenverlichting goed voor 11% van de wereldmarkt van slimme verlichting in 2017.

Naast slimme straatverlichting, zal intelligente verlichting ook geleidelijk doordringen in openbare plaatsen zoals luchthavens, stations, metrostations, ondergrondse parkeerplaatsen, scholen, Bibliotheken, ziekenhuizen, sportzalen, musea, enzovoort. Volgens gegevens van de LEDinside goed openbare verlichting voor 6% van de wereldmarkt voor slimme verlichting in 2017.Haining Rishine LED verlichting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail:Hao.c@geluxton.com

          Xin.c@rishineled.com

          Peter.Zhu@rishineled.com

          camike.c@rishineled.com

Toevoegen: 27 shijing RD, Economisch ontwikkelingsgebied, Haining, Zhejiang