Intelligente verlichting is de snelst groeiende in het huisvestingsgebied

- Mar 03, 2018-

Het valt niet te ontkennen dat intelligente verlichting een belangrijke rol speelt bij het verbeteren van de kwaliteit van leven, het verbeteren van de werkefficiëntie en het verbeteren van het managementniveau. Met de verbetering van de levensstandaard, zal de toepassing van slimme verlichting thuis vaker voorkomen, en een nieuwe ventilatieopening worden voor de ontwikkeling van de verlichtingsindustrie.

Als doorbraak voor smart home is intelligente verlichting het gebied van slimme thuismarkten. In de afgelopen paar jaar is de marktacceptatie van slimme woningverlichting niet hoog vanwege het gebrek aan technologie en het gebrek aan marktkweek. Vandaag de dag, smart home verlichting industrie is geleidelijk in de "ontwikkeling van fast lane", intelligente controle van de verlichting van het huis is stil steeds de trend, en allerlei intelligente lichtregeling toegepast op residentiële verlichting is bloeide.

Volgens gegevens van LEDinside vertegenwoordigde residentiële verlichting in 2017 23% van de wereldwijde markt voor slimme verlichting en 31% in 2020. LEDinside is van mening dat slimme verlichting thuis en slimme verlichting elkaar zullen bevorderen en in de komende jaren grote vooruitgang zal boeken, en intelligente verlichting zal het snelst groeien op het gebied van huisvesting.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang