Is het goed om thuis led-verlichting te gebruiken?

- Oct 28, 2019-

LED energiebesparing, lange levensduur, dan de woninginrichting allemaal gebruik maken van LED-lichtbron?


LED's zijn eigenlijk meer geschikt voor commercieel gebruik, zoals winkelcentra, magazijnen, reclameborden, enz. In het geval van huisdecoratie zijn de voordelen niet duidelijk, maar moeten de nadelen worden overwogen.


Laten we LED- en fluorescente spaarlampen vergelijken. Het voordeel van de LED-lichtbron is dat de theoretische levensduur lang is en inderdaad 5 tot 6 keer langer is dan de spaarlamp. De energiebesparing is eigenlijk vergelijkbaar met dezelfde lichtintensiteit. Het is mogelijk om één lamp per jaar te sparen. Geen enkele dollars aan elektriciteitsrekeningen.


Laten we eens kijken naar de tekortkomingen van LED-lichtbronnen. De kwaliteit van goedkope LED's is zorgwekkend. Slechte kleurweergave, kleurvervorming onder de verlichting; er zijn stroboscopische, verblindingsproblemen, het menselijk oog is niet geschikt voor LED-verlichting, op lange termijn LED-verlichting omgeving zal ongemakkelijk zijn, vermoeidheid van de ogen; de meeste LED's hebben een hogere kleurtemperatuur Koud wit licht, er is een probleem met blauw oogletsel (natuurlijk zal het probleem van niet lang direct zicht niet te groot zijn); en de kwaliteit van de betrouwbare LED-lichtbron is echt duur.


Daarom is mijn persoonlijke suggestie dat de hoofdverlichting in de woonkamer, eetkamer, slaapkamer, enz. Voornamelijk is gebaseerd op fluorescente spaarlampen. Gedeeltelijke decoratieve verlichting kan LED-lichtbronnen gebruiken. Kies bovendien geen LED voor het lezen van de tafellamp, hoewel veel zogenaamde oogbeschermende tafellampen op de markt LED-lichtbronnen zijn, als u echt wilt kiezen om niet te goedkoop te kopen. Leestafellamp kan halogeenlichtbron of drie fluorescentielampen met primaire kleuren kiezen, kleurtemperatuur 4000-5000k is geschikt, geen stroboscopisch.


Haining Rishine LED-verlichting CO., LTD

E-mail & Mobiel:

Tel: + 86-573-87097218

E-mail: info@rishineled.com

Toevoegen: nr. 5 Tanqiao Industry Zone, Yuanhua Town, Haining, Zhejiang, China, 314400