Leer wat kleine kennis over LED-paneelverlichting.

- Aug 24, 2018-


De meeste mensen zullen denken dat LED-paneellamp gewoon een heel eenvoudige lamp is, maar wat je niet weet, is dat het een zeer hoge marktpositionering heeft, klantenvereisten voor andere kwaliteit zijn zeer goed. Het gaat om veel aspecten, zoals warmte, optica, structuur, hardware, materialen, elektronica en andere gebieden, en de lichtbrontechnologie maakt gebruik van een nieuw type oppervlaktelichtbron, niet alleen zacht licht, maar ook heel mooi uiterlijk, erg populair bij klanten.


Als een nieuw type lichtbron heeft de LED-paneellamp niet alleen een uniek ontwerp, maar kan deze ook een uniform vlak verlichtend effect vormen na het passeren van de lichtdoorlatende plaat met hoge lichtdoorlatendheid. De uniformiteit van het licht is niet alleen uniform, maar ook erg zacht, wat de vermoeidheid van de ogen kan verlichten. Daarnaast speelt de stralingsbescherming een zeer goede rol, mensen spelen geen stimulerende rol, horen bij groene milieubeschermingslampen en lantaarns.


Energiebesparende en milieubescherming is een belangrijk kenmerk van paneel lamp, LED-paneel lamp materiaal milieubescherming, laag stroomverbruik, lichtopbrengst, helderheid van de verlichting en andere aspecten zijn zeer goed, en een lange levensduur.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang