LED-plafondlamp Voordelen

- May 30, 2018-

Hoge lichtopbrengst

De lichtefficiëntie van de LED zelf heeft 130lm / W of meer bereikt, dus de totale lichtefficiëntie van de LED-plafondlamp kan oplopen tot 100lm / W. En deze efficiëntie groeit nog steeds elk jaar. Naar schatting zal de lichtefficiëntie van LED zelf in 2020 240lm / W bereiken. Hoge lichtefficiëntie betekent energiebesparing. Volgens de meetresultaten kan een 8W-led een plafondlamp van 32W vervangen. Elektrische stroom kan meer dan 4 keer besparen.


lang leven

De levensduur van de LED is 100.000 uur. Nadat het in een lamp is verwerkt, wordt het feitelijk erkend dat het een levensduur van minstens 30.000 uur heeft. Een hoogwaardige lamp kan 50.000 uur worden gebruikt, wat 10 keer langer is dan een fluorescentielamp. Zelfs de hoogste levensduur van de drie kleuren fluorescentielampen Lifespan is 10.000 uur en deze is ook meer dan 5 keer hoger.


Bevat geen giftige stoffen zoals kwik

Wanneer iedereen aandacht besteedt aan de voordelen van hoge lichtefficiëntie en energiebesparing van LED-lichtbronnen, heeft LED-verlichting een zeer belangrijk voordeel - geen kwik, maar het wordt vaak over het hoofd gezien. We weten dat kwik een zeer giftige stof is, maar bijna alle hoogefficiënte elektrische lichtbronnen die vóór 2012 werden gebruikt, bevatten kwik (kwik), of het nu een gewone fluorescentielamp, een compacte spaarlamp of een hogedruklamp is. kwik of goudhalide. Lampen, enz. Bevatten kwik.


Geen UV-straling, geen lichtvervuiling

Verschillende kleurtemperatuurlampen zijn beschikbaar op aanvraag, meestal 2550-3700K en 4700-7000K.


Geen glasdelen, slagvastheid, trillingen, gemakkelijk te transporteren.


Geen behoefte aan aluminium radiator, lage kosten en een laag gewicht


Hoge veiligheid, geen schade aan het menselijk lichaam, energiebesparing en minder verbruik.