LED Panel lichte Power fabrikanten praten over het verschil tussen het Front Side Panel licht uitstralen van licht?

- Apr 17, 2018-

Wat is het verschil tussen de voorzijde en de voorzijde van het LED paneel licht? Wat is het verschil tussen de verlichting van de voorzijde en de front verlichting? Of is de zijde verlichting helder? Voor deze hot topic, zodat meer vrienden duidelijk, als LED paneel lichte macht levering fabrikanten gebaseerd op hun eigen jarenlange ervaring, samengevat de volgende verwante inhoud, willen helpen de meerderheid van de lezers vrienden te begrijpen:

 

 

LED paneel lichteffect grafiek

 

 

LED paneel lichte macht levering fabrikanten te bespreken het verschil tussen de twee:

 

Ten eerste, het verschil tussen de structuur van het voorpaneel licht licht en de licht emissie van kant is geen lichtgeleider plaat, de lichtgeleider plaat (PMMA) heeft over het algemeen een lichtgeleider tarief van ongeveer 93%. De licht positieve licht paneel heeft een grote kloof tussen de kralen van de lamp, zodat de lamp kralen en de PC diffuse. De afstand tussen de platen moet groot zijn zodat de donkere gebieden worden niet gevormd wanneer verlicht.

 

2. de door de kraal zijaanzicht deelvenster lamp uitgestraalde licht wordt weerspiegeld door de reflecterende folie van de lichtgeleider plaat. Na het passeren van de plaat lichtgeleider, zullen de lichte flux verloren gaan.

 

Ten derde, de voordelen van paneel-verlichting voorzijde uitstotende is dezelfde situatie dan de kant van de lamp licht flux is hoger dan de lichtstroom; voorpaneel licht lamp is het algemeen nadeel van de dikte van de algemene 3.5 cm - 5 cm, zijde licht is over het algemeen tussen de 8 mm - 12 mm, dan de zijde het licht licht paneel is veel dikker.

 

Ten vierde, de kant van het deelvenster licht is het gebruik van LED licht hoek om een redelijke LED afstand design met de diffusie-plaat en de hoogte van de lamp op het bereiken van de gewenste licht effect mengen. Hoge-helderheid, met 595 * 595 specificaties bereikt 4000lm, hoge lichtopbrengst producten, vervang de lamp traditionele grille. Dikker, meestal meer dan 45mm dik. De lichtopbrengst is zelfs en de helderheid uniformiteit kan bereiken boven 0.9; de eisen zijn relatief eenvoudig.

 

Ten vijfde: de kant van het deelvenster licht wordt verlicht door de lichtgeleider plaat, de lichtgeleider plaat is het gebruik van optische kwaliteit acryl/PC plaat, waarna met hoge reflectiviteit en niet-absorberende high-tech materialen, in de optische rang acrylplaat onder oppervlakte UV scherm druktechnologie afgedrukt op de lichtgeleider.

 

6. het gebruik van optische rang acrylplaat op te vangen van het licht van de lamp op het oppervlak van de optische-grade acrylplaat. Wanneer het licht elk punt lichtgeleider raakt, wordt het gereflecteerde licht verspreid naar alle hoeken; door een verscheidenheid van verschillende dichtheid kunnen lichtgeleider punten maken de lichtgeleider plaat gelijkmatig licht uitstralen.

 

 

Functies van de levering van het lichte macht van het bedieningspaneel van LED

 

 

Zeven, LED licht macht productfuncties van het bedieningspaneel:

 

1, LED paneel lichte macht door middel van de hoge lichtdoorlatendheid van de lichtgeleider plaat om te vormen van een lichteffect zeer uniform vliegtuig, licht en zacht en comfortabel, niet verblindend.

 

2, ultra licht en dun, dikte van slechts 9 mm, met een gewicht van minder dan 10 kg / vierkante meter.

 

3, super heldere patch LED lichtbron, energiebesparing dan gewone fluorescentielamp die meer dan 60%.

 

4, externe hoge PF Constantstroom voeding, instant start, geen schittering, geen lawaai; PF ≥ 0.9, levering energieverbruik: ≥ 85%; Ingangsspanning: 90-135VAC of 175-265VAC / 50-60HZ.

 

5, LED panel light voeding met vier zijden plus een goede warmte-dissipatie structuur ontwerp, zodat de uitvoer van de snelle warmte, shell temperatuurstijging<20 degrees,="" effectively="" extending="" the="" life="" of="" the="" entire="">

 

6, eenvoudig te installeren, ingebed in het plafond in plaats van de originele grille lichten, en het plafond in een; of opgehangen aan het plafond.

 

De bovenstaande discussie over het verschil tussen de LED paneel lichte macht levering fabrikanten en het licht van het deelvenster lichte voorzijde-deelvenster is uitgewerkt voor iedereen. Ik geloof dat na het lezen van dit artikel, ik geloof dat het heel duidelijk of de voorzijde goed schijnt of de kant goed schijnt. Op hetzelfde moment hopen we ook dat iedereen de bovengenoemde kennis gebruiken kunt om te kunnen kiezen hun eigen LED paneel lichte voeding in de toekomst.