LED-paneelverlichting zal het licht in de toekomst niet zien

- Apr 15, 2018-

Naarmate de eisen van mensen voor de leefomgeving toenemen, door het doorbreken van de beperkingen van traditionele verlichtingsarmaturen, zullen LED-paneellampen met een mooi en designgevoel een nieuwe ronde van technologische veranderingen teweegbrengen. In de toekomst zal het concept van "zien van geen licht" een belangrijke trend in de ontwikkeling van verlichting zijn. "Zien dat het licht het licht niet ziet" is niet alleen eenvoudig door het licht op het decoratieve oppervlak te verbergen, maar ook een rijk, een atmosfeer, een complex; is om de aandacht voor lichteffecten te reflecteren; is een visuele verschuiving van de aandacht naar verlichtingsproducten.

 

Denk dat een drievoudige LED-paneellamp het concept "Zie het licht ziet de lamp niet" gebruikt wordt, door een nauwkeurig optisch en driedimensionaal reflecterend holteontwerp, om de reflectie-efficiëntie en lichte uniformiteit van de lamp verder te verbeteren, zodat ze " zie alleen licht, geen lichtbron "Zachter lichteffect. Licht als visuele gids is een scène. In de scène, het licht trekt de menigte is een sfeer, kan niet voelen dat het bestaan van de lamp een rijk is, op zoek naar lampen is een complex.

 

Het unieke innovatieve structuurontwerp van het reflecterende LED-paneellicht heeft een aantal patenten genoten, zoals "reflecterende LED-verlichting". Het ontwerp van het lamplichaam maakt gebruik van een verborgen structuur, nieuw en uniek, elegant en mooi, beide met goede lichteffecten, en kan organische integratie met het gebouw bereiken, om te voldoen aan het licht dat het licht (kralen) effect niet ziet, dus aanpasbaar, veel gebruikt Metro's, ziekenhuizen, beurshallen, kantoren, hotels, cafés, woonkamers, keukens, holen, slaapkamers, enz.

 

Zien of niet zien, het licht is daar. Think Emission LED-paneellamp voldoet aan het ontwerpprincipe van "lessismore" en hanteert een unieke reflecterende lichtverdelingsmethode om de lichtbron in het donkere dal te verbergen. Hij staat niet alleen onder de lamp, maar kan de lampkraal onder geen enkele hoek zien en lost ook het verblindingsprobleem op en verlaagt deze. Het natuurlijke, onderdrukkende gevoel van het lichtgevende lichaam verhoogt het comfort van de verlichting, bevat geen schadelijke metalen en ondersteunt verschillende intelligente dimmethoden. In veel toepassingsgebieden speelt steeds meer een "finishing touch" decoratief effect.