Belangrijkste prestaties en kenmerken van LED-lamp

- Jul 17, 2017-

1. LED Panel Light Design Flexibel

LED is een puntachtig lichtgevend lichaam, ontwerpers door het punt, de lijn, het oppervlak van de flexibele combinatie, volgens de eisen van de klant om een verscheidenheid aan verschillende vormen te ontwerpen, verschillende lichtbronpartijen, is het ontwerp zeer flexibel.

2. LED-lampje met hoge verlichting

LED-paneellamp met behulp van een lichtgevend uniform reflectiepaneel en verzegeld ontwerp, met efficiƫnte lichtgeleiderplaat en aluminiumlegeringsmaterialen. Het lichtgevend effect is zelfs, de verlichting is hoger.

3. LED-paneel Lichtverwarming Minder

LED-paneel licht type dun, warmteafvoer functie is compleet, laag vermogen, minder warmte.

4. LED-lampje Levenslang

LED theorie leven van tot 100.000 uur. De theoretische levensverwachting is meer dan 27 jaar, indien berekend op 8 uur per dag. De CPL Lamp Cup heeft een theoretisch leven van meer dan 100.000 uur.

5. Led panel lampen variƫren op verschillende manieren

LED-lampje kan worden aangepast aan de hand van verschillende behoeften en veranderingen in de lichte kleur van het milieu, niet alleen zonder straling en de productie verduisteren, en kan het zicht verbeteren, de lichtkleur is gematigdder.

6. LED-lampje met sterke trillingsweerstand

In LED-paneellamp is de LED-lichtbron een soort van hoge hardheidsharslichtlichaam, in plaats van wolfraamwandglas, en zo is het niet gemakkelijk om te beschadigen, zodat de anti-vibratiekracht relatief hoog is, de omgevingstemperatuur aanpassingsvermogen is sterk.

7. LED-panel licht controle vermogen

LED-paneellamp kan worden geregeld door de externe controller voor diverse dynamische programma's, die de kleurtemperatuur kunnen regelen en de schaduwgraad aanpassen.

8. LED-lampje Lage energieverbruik

Tegelijkertijd is de LED-lampverlichtingstechnologie een groene lichttechnologie, het product bevat geen kwik, minder afval, het productieproces is bijna onbestaande vervuiling; Halfgeleiderverlichting heeft de eigenschappen van recyclebaar en recyclebaar, dat een belangrijke rol speelt in de duurzame ontwikkeling van economie en samenleving.