Nieuwe lente van UV-lamp te wijten aan de ontwikkeling van UV-LED

- Dec 21, 2017-

Nieuwe lente van UV-lamp door ontwikkeling van UV-LED

 

LED- lampen kunnen worden aangepast door de chipgolflengte om zichtbaar en onzichtbaar licht te ontwikkelen, dat kan worden toegepast in een UV-lamp. Door de lagere kosten zal de UV-lamp zich snel ontwikkelen. Experts uit de industrie schatten dat de markt voor UV-lampen in een CAGR tijdens het jaar 2017-2021 13,32% zal bereiken.

 

Traditionele UV- lampen hebben ruimte- en lichtbeperkingen en vereisen een andere lens om te helpen bij te stellen, en de meeste traditionele UV-lampen bevatten kwik, terwijl de UV-LED een lange levensduur, klein formaat, uniforme lichtuitvoer en energiebesparing heeft, zelfs als de initiële kosten Hoog, maar kan tot 50% van de onderhoudskosten besparen, waardoor de totale kosten worden verlaagd.

Ultraviolet licht is onzichtbaar licht met een golflengte tussen 100 en 400 nm, dat voornamelijk wordt gebruikt voor sterilisatie, 3D-printen, medische behandeling en uithardingstechnologie en dat op grote schaal wordt gedistribueerd op de markt. De huidige commerciële ontwikkeling van UV-LED meer in de 365 nm tot 400 nm, is een UVA-spectrum met langere golflengte voor uithardende kleefstoffen, vaak gebruikt in consumentenelektronica en medische producten voor eenmalig gebruik.

 

Met de ontwikkeling van LED in het UVC-spectrum kan de toekomst van LED ook worden gebruikt voor sterilisatie en desinfectie, ter vervanging van de traditionele UV- lampen.Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang