Nieuwjaarsdag In Californië, de Verenigde Staten hebben een nieuwe gloeilamp standaard gelanceerd, zullen dergelijke lampen worden verboden

- Dec 27, 2017-

Nieuwjaarsdag in Californië lanceerden de Verenigde Staten een nieuwe gloeilampstandaard. Dergelijke gloeilampen worden verboden

 

Californië zal als eerste afscheid nemen van gloeilampen met een hoog energieverbruik op 1 januari volgend jaar, terwijl andere staten gloeilampen die tegen 2020 niet aan de norm voldoen, zullen elimineren.

 

De wet staat winkels nog steeds toe om de oude voorraad gloeilampen te verkopen, maar de verkoop van gloeilampen uit specificaties is na 1 januari verboden.

 

   De regel vloeit voort uit de wet die president George W. Bush van de Verenigde Staten in 2007 heeft ondertekend om "een nieuwe gloeilampstandaard te implementeren". De nieuwste gloeilamp-regel zal in 2020 volledig van kracht worden, terwijl federale wetgeving Californië twee jaar van tevoren toestaat. Gelanceerde regelgeving, geïmplementeerd in 2018 Nieuwjaarsdag.

 

Sterker nog, in plaats van gloeilampen te verbieden, is de vereiste dat gloeilampen die na 1 januari volgend jaar worden geproduceerd, de norm van 45 lumen per watt moeten halen, wat drie keer efficiënter is dan de originele gloeilampen.

    Weinig gloeilampen voldoen echter aan de nieuwe wettelijke normen op de markt. De meeste consumenten kunnen overschakelen op CFL- of LED-lampen. In vergelijking met gloeilampen, hebben LED-lampen niet alleen een warm-boltijd nodig, maar ook 80% van de elektriciteit.

60 watt gloeilampen en 10 watt LED-lampen hebben dezelfde lichteffecten; en LED-levensduur is ook langer, indien dagelijks 3 uur gebruikt om te berekenen, kan worden gebruikt voor ongeveer 15 tot 20 jaar, waardoor het niet nodig is om de lampproblemen te vervangen.

 

De Natural Resources Defense Council schat dat het vervangen van 250 miljoen gloeilampen in Californië door LED-lampen de staat $ 1 miljard aan elektriciteitsrekeningen zal besparen.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang