Kantoorverlichting LED-paneelverlichting Moet aandacht besteden aan welke parameters?

- Apr 28, 2018-

Kantoorverlichting zal nu kiezen voor LED-paneelverlichting als basisverlichting, bij de aankoop van LED-paneelverlichting zullen veel gebruikers de helderheid van het LED-paneel alleen voldoende zien als, hoewel we de parameters over het hoofd zien meest belangrijk.

Expliciete kleur verwijst naar de kleurenindex, verwijst naar de echte kleur van dingen (hun eigen kleur) en de kleurverhouding onder een standaard lichtbron.

Of er nu stroboscopisch en rood ultraviolet licht is: deze zijn zeer schadelijk voor de ogen, dus wanneer we ervoor kiezen, proberen we geen of kleiner LED-vlak licht te kiezen.

Lichteffect: lichtrendement is gelijk aan helderheid, wat betekent dat elke tegel 80LM licht kan uitstralen. De LM die we zeggen is de helderheid van het licht. Wanneer u de LED-paneelverlichting kiest, probeer dan het paneellampje met hoge lichtstroom te kiezen wanneer het tegelnummer hetzelfde is.

In aanvulling op de LED-paneelverlichting, in feite bij het kopen van andere LED-lampen voor kantoorverlichting, verdienen deze parameters nog steeds onze aandacht.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang