Kantoorverlichting Markt bereikt 1 miljard US dollar LED heeft 20% opgevangen

- Aug 05, 2018-

De sector kantoorverlichting is divers, met grote open kantoren, kastelen, conferentiezalen, gangen en doorgangsruimtes, ontvangstruimten, enz. Hoe zijn de lichten in deze ruimtes ingericht? Volgens het laatste onderzoeksrapport is de totale omzet van wereldwijde kantoorverlichting in 2015 naar verwachting $ 1 miljard, waarvan naar verwachting $ 200 miljoen LED-verlichting zal zijn. LED-lampen worden snel populair op kantoor, waardoor het aandeel van de markt voor kantoorverlichting geleidelijk aan wordt uitgehold.

LED-plafondlampen, downlights, paneelverlichting, kantoor

Volgens de enquête zijn LED-verlichtingsproducten die veel worden gebruikt in kantoorverlichting voornamelijk LED-plafondlampen, LED-downlights, LED-paneellampen en LED-strips. Kantoorverlichting is niet veel anders bij 400-500LX. Als u in een betere omgeving moet werken, kunt u de verlichtingssterkte met 50% verhogen. Yuan Yanping, general manager van Lemei Optoelectronics, heeft geïntroduceerd dat er twee belangrijke ontwikkelingstrends zijn in het huidige ontwerp van kantoorverlichting: een is de eenvoudige stijl van de algehele stijl; de andere is de high-end kantoorverlichtingsproducten. Het eenvoudige ontwerp van de huidige kantooromgeving is vooral om een heldere en efficiënte stijl te creëren met eenvoudige en duidelijke lijnen. Tegelijkertijd is, vanwege de hoge eisen van de kantooromgeving voor lichteffecten en verlichtingsduur, de kwaliteit van kantoorverlichtingsproducten belangrijker geworden.

Open groot kantoor

Volgens de onderzoeksresultaten ligt de gemiddelde verlichtingssterkte van het kantoor tussen 200 en 4001x, en de gemiddelde verlichting is 4291x. Zulke kantoren worden vaak gebruikt in open kantoorruimten zoals klantenservice en technische kantoren. Daarom wordt op het gebied van verlichting gezorgd voor een uitgebreide en uniforme verlichting van alle oppervlakken, zodat alle werkstations volledig kunnen worden verlicht voor een efficiënte implementatie. banen. Verlichting is ontworpen om werknemers te helpen zich op hun gemak te voelen en een gevoel van gezondheid, veiligheid en waakzaamheid te creëren. De algemene verlichting van het kantoor moet aan beide zijden van het werkgebied worden ontworpen. Bij gebruik van fluorescentielampen moet de verticale as van het armatuur evenwijdig zijn aan de horizontale gezichtslijn. Het is niet raadzaam om de armatuur direct voor de werkpositie te plaatsen. De belangrijkste verlichting kan LED-paneelverlichting of LED-buizen zijn.

Compartiment kantoor

Het compartimentbureau is vaak het kantoor van de supervisor. Het kantoor van de manager weerspiegelt bijvoorbeeld vaak de smaak en persoonlijkheid van de manager, meubilair van hoge kwaliteit, kunst en andere decoraties en schetst een succesvol beeld voor collega's en zakelijke prospects. Op kantoor zijn er meestal meer gemoedelijke taken en beslissingen voor de ontwikkeling van het bedrijf. Op het gebied van verlichtingsvereisten moet de bovenkant van het bureau een minimum van 300LX-verlichting hebben, moet de verlichting van het bezoekersgebied zachter zijn en is de verlichting beter bij 200LX. Er kunnen 3W of 5W LED-downlights of LED-spots worden gebruikt. Op het plafond kan een krachtige LED-strip worden geïnstalleerd.

vergaderzaal

Bij de verlichting van een vergaderruimte moet de verlichting op de vergadertafel als hoofdverlichting worden beschouwd. Laat mensen zich gecentreerd en geconcentreerd voelen. De verlichting moet geschikt zijn en aanvullende verlichting moet rondom worden toegevoegd. Volgens de resultaten van de illuminance-enquête van de conferentieruimte ligt het gemiddelde tussen 200 en 4001x, de gemiddelde verlichting is 3581x, de oorspronkelijke standaard is 2001x, en de CIE-standaard en sommige landen liggen tussen 300 en 5001x.

Office loopbrug

De verlichtingssterkte van het kantoorpadgedeelte moet correct worden overgezet met de verlichting van het kantoorgedeelte en de verlichting wordt geregeld op ongeveer 200LX. LED-downlights kunnen worden gebruikt voor verlichtingsarmaturen, of een combinatie van verborgen LED-verlichtingsstrips kan worden gebruikt. Gebruik geen spiegelende reflector.

Lounge en ontvangstruimte

De lounge en de receptie zijn hetzelfde als het "visitekaartje" van het bedrijf. De eerste indruk is erg belangrijk. De verlichting kan deze kantoren helpen om de gewenste resultaten te bereiken. De lichte atmosfeer is vooral rustgevend en LED-downlights of LED-plafondlampen kunnen worden gebruikt.

Op dit moment kan de algehele vervanging van het kantoor in LED-verlichtingsarmaturen vanwege kostenredenen nog steeds bepaalde problemen met zich meebrengen. In het nieuwe kantoorgebouw wordt echter geleidelijk het gebruik van LED-buizen, LED-paneellampen en LED-buisverlichting populair. In 2018 vertegenwoordigde wereldwijde LED-kantoorverlichting 20% van de totale markt voor kantoorverlichting en deze groeit snel. We kijken uit naar LED-verlichting die het kantoorverlichtingsveld binnenkomt om een energiebesparende en comfortabele kantoorverlichting te bieden.

Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

           xin.c@rishineled.com

           peter.zhu@rishineled.com

           camike.c@rishineled.com