Verschillende mogelijke richtingen voor toekomstige ontwikkeling van slimme industrie

- May 10, 2018-

Slimme technologie wordt gepresenteerd op mobiele telefoons. Door zijn volwassenheid kunnen meer industrieën het concept van intelligentie integreren. Vanaf het begin van het mobiele internet tot de toepassing van de huidige WiFi-module in de verlichting, worden grensoverschrijdende slimme toepassingen gecreëerd. Dus de drie verschillende gebieden van LED-verlichting, smartphones en internetmodules komen samen.

 

Vanuit het perspectief van de markt als geheel accepteren verlichtingsbedrijven geleidelijk de integratie van grensoverschrijdende bedrijven en door grensoverschrijdende samenwerking heeft de integratie van verlichting en lichtbronnen, evenals de hardwaretoepassing van internet, bereikt true LED smart lighting, en dit Dit soort applicaties breidt zich geleidelijk uit naar de volgende belangrijke gebieden.

 

Ten eerste het thuisveld. In het verleden was de markt voor LED-verlichting in China nog niet volwassen en was slimme verlichting grotendeels geconcentreerd in commerciële en openbare voorzieningen. Met de voltooiing van verschillende piloottoepassingen en de toename van promotie-inspanningen is de smart home-sector geleidelijk populairder geworden.

 

Ten tweede, slimme industriestandaarden. De drempels en vereisten voor slimme LED-technologie zijn hoog en de relevantie ervan is sterk, dus het is moeilijk om productproblemen te voorkomen. Er zijn zelfs bronnen uit de industrie die zeggen dat de huidige slimme LED-producten niet direct kunnen worden geïnstalleerd en onderhouden door gebruikers in thuisapplicaties, en dat de after-sales-services bepaalde gebreken vertonen. Dit vereist de verbetering van de normen van de slimme industrie. Als het op meer brede schaal moet worden gebruikt, moet het op een hoger niveau worden ontwikkeld.

 

Ten derde is de toegevoegde waarde van producten hoog. Intelligente verlichting bestaat niet alleen uit het bestaan van een schakelaar en een schakelaar. Het wordt een systeem met meubels en biedt een uitgebreid systeem om de omgeving te bouwen. Men kan zeggen dat wat wordt geproduceerd een ecologische omgeving is. Dit is ook een ideale staat om slimme LED's te ontwikkelen.