Verschillende redenen voor het kiezen van de LED-paneellamp

- Dec 01, 2017-

Verschillende redenen om voor de LED-paneellamp te kiezen


1., laag energieverbruik. Als een onderneming een maandelijkse elektriciteitskost van 100 duizend RMB heeft, heeft de LED slechts 3-4 000 RMB per maand nodig. Het effect is vrij duidelijk.

2. koolstofreductie van koolstofdioxide is ongeveer 0,62 kilogram per eenheid koolstofdioxide voor elk gebruik van 1 graden elektriciteit. Met de vergelijking van LED- paneellampen kan de CO2-uitstoot van 0,62 kg / 68% = 0,42 kg worden verminderd, wat een grote rol zal spelen bij de bescherming van de ecologische omgeving.

3. milieubescherming LED-lampen bevatten geen kwik (Hg), lood (Pb) en kunnen worden gerecycled. Uit de bovenstaande drie punten kan worden gezien, dit product is het antwoord op het land: een laag koolstofgehalte, energiebesparing, bescherming van het milieu oproep!

4. hoge helderheid

5. gewone fluorescentielampen met een lange levensduur hebben een kortere levensduur van ongeveer 3000-5000 uur. De levensduur van de LED-paneellamp is meer dan 30000 uur (3-5 jaar), wat overeenkomt met 10 keer de levensduur van de gewone lamp.

De startspanning van de 6. brede start- LED -paneellamp is 100V-240V. Terwijl de gewone fluorescentielamp, de spanning is te laag punt is niet helder, kan normaal niet starten.

7. tijdsvertraging LED-lichtresponstijd is nanoseconde niveau, het licht hoeft niet te wachten, direct licht, kan meerdere keren herhaaldelijk worden ingeschakeld. Er treedt een vertraging op in de opening van gewone fluorescentielampen, die schade aan de lampen en lantaarns kunnen veroorzaken als frequente schakelaars worden ingeschakeld.

8. geen lawaai LED-paneelverlichting produceert geen ruis, stil en comfortabel.

9. flikkering gewone fluorescentielampen gebruiken wisselstroom, dus het produceert 100-200 stroboscopische tijden per seconde. En LED-licht is een directe conversie van wisselstroom naar gelijkstroom, geen stroboscopisch fenomeen, bescherming van het oog, om een ​​"zachte" verlichtingsomgeving te krijgen.

10. solide licht lampen en lantaarns zijn gemaakt van glas, breekbaar en gevaarlijk. De LED-lamp is gemaakt van geavanceerde technische kunststoffen en aluminium legering. De halfgeleiderchip is gebouwd met lichtemitterende, geen filament en geen glasschuim. Hij is niet bang voor trillingen en het is niet gemakkelijk om te breken.

11., verminderen arbeidskosten en verminderen verspilling. Gewone daglichtlampen verliezen vaak veel wortels in 3-5 jaar. En wanneer ze beschadigd zijn, moeten ze elektriciens uitnodigen om ze te vervangen. Dit zal niet alleen mankracht verspillen, maar ook de verliezen vergroten. Kleine aantallen zullen ook grote uitgaven vergaren. En het leven van LED-lampen is 3 jaar, dat wil zeggen, in deze 3 jaar zullen lampen en lantaarns niet worden beschadigd. Zelfs als er problemen zijn, kunnen ze ook door fabrikanten worden geholpen om ze op te lossen, waardoor arbeidskosten worden bespaard en verliezen niet toenemen en de bedrijfslast wordt verminderd.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang