Verschillende redenen voor het kiezen van het LED-paneellicht

- Nov 17, 2017-

Verschillende redenen om voor het LED-paneellicht te kiezen


1. laag energieverbruik, als de maandelijkse verlichtingskosten van een onderneming 100 duizend RMB bedragen, kies dan voor LED, het heeft slechts 3-4 RMB per maand nodig, wat aantoont dat het effect vrij duidelijk is.

2. koolstofreductie, elk met 1 kWh elektriciteit, de uitstoot van kooldioxide-inhoud is ongeveer 0,62 kg. Vergeleken met de selectie van LED-paneellampen , kan het de CO2-uitstoot van 0,62 kg x 68% = 0,42 kilogram verminderen en een grote rol spelen bij de bescherming van de ecologische omgeving.

3. milieubescherming LED-lamp bevat geen kwik (Hg), lood (Pb) kan worden gerecycled. Uit de bovenstaande drie punten kan worden gezien, is dit product in reactie op het land: een lage koolstof, energiebesparing, bescherming van het milieu oproep!

4. hoge helderheid

5. gewone fluorescentielamp met een lange levensduur heeft een korte levensduur, ongeveer 3000-5000 uur. De levensduur van de LED-paneellamp is meer dan 30000 uur (3-5 jaar), wat overeenkomt met 10 keer de normale levensduur van de lamp.

6. brede start LED-lamp lamp startspanning is 100V-240V, kan starten. En gewone fluorescentielamp, de spanning is te laag, het punt is niet helder, kan niet normaal starten.

7. geen vertraging LED-lamp reactietijd is nanoseconde, niet nodig om te wachten op de lichten, directe verlichting, kan herhaaldelijk ontelbare keren schakelen. Er treedt een vertragingsproces op wanneer de gewone fluorescentielamp wordt geopend en de lamp wordt beschadigd als de schakelaar vaak wordt ingeschakeld.

8. geen ruis LED-paneellamp produceert geen ruis, stil en comfortabel.

9. Geen flitser, de gewone fluorescentielamp maakt gebruik van wisselstroom, dus elke seconde produceert 100-200 keer een flitser. Het LED-licht is de directe conversie van wisselstroom naar DC, produceert geen stroboscopisch fenomeen, beschermt de ogen, toegang tot "zachte" verlichtingsomgeving.

10. materiaal is stevig, gewone daglicht lamp keurt glas materiaal, breekbaar, gevaarlijk. De LED-lamp is gemaakt van geavanceerde technische kunststoffen en aluminium legering, met ingebouwde halfgeleider chip lichtgevend, geen filament, geen glazen luchtbel, niet bang voor trillingen, niet gemakkelijk te breken.

11., verminderen arbeidskosten, verminderen het verlies van gewone fluorescentielamp in 3-5 jaar, veel wortel vaak gebroken, en de slechte op hetzelfde moment om de elektricien te vragen om omhoog te gaan, zodat zowel de mankracht verspillen en verspilling vergroten . Een kleine hoeveelheid geld kan ook worden verzameld. En LED-verlichting, de levensduur is 3 jaar, dat wil zeggen, in deze 3 jaar, lampen zullen niet worden beschadigd, zelfs als er problemen zijn, je kunt ook fabrikanten vinden om te helpen oplossen, zodat niet alleen arbeidskosten worden bespaard, maar niet het verlies vergroten, de lasten voor ondernemingen verminderen.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang