De voordelen van LED-paneelverlichting

- Apr 28, 2018-

Voordeel


LED-paneel licht maakt gebruik van ultra-hoge helderheid LED als lichtbron, geschikt voor hotels, bars, westerse restaurants, cafes, interieurinrichting, binnenverlichting, enz., Kan rechtstreeks vervangen door de originele gewone fluorescentielamp, en de helderheid is hoger.


De belangrijkste prestaties en kenmerken van LED-paneelverlichting zijn als volgt:


1, LEIDENE paneel lichte ontwerpflexibiliteit

LED is een soort spotlicht, de ontwerper kan verschillende lichtbronnen ontwerpen met verschillende vormen en verschillende deeltjes volgens de eisen van de klant door een flexibele combinatie van punten, lijnen en oppervlakken. Het ontwerp is zeer flexibel.


2, LED-verlichting van paneelverlichting is hoog

Het LED-paneellicht heeft een uniform lichtreflecterend paneel en een gesloten ontwerp, dat is afgestemd op een efficiënte lichtgeleidingsplaat en een materiaal van aluminiumlegering. Uniform lichteffect, hogere verlichting.


3, LED-paneel licht minder warmte

Het LED-paneellicht is licht en dun, met een volledige warmtedissipatiefunctie, een laag vermogen en een lage warmteontwikkeling.


4, LEIDENE paneel lichte lange levensduur

LED theoretische levensduur tot 100.000 uur. Indien berekend als 8 uur per dag, is de theoretische levensduur meer dan 27 jaar. De theoretische levensduur van de CPL-lampbeker is zelfs meer dan 100.000 uur.


5, LED-paneel licht verandert op verschillende manieren

LED-paneel licht kan de lichtkleur aan te passen aan de verschillende behoeften en veranderingen in de omgeving, niet alleen produceert geen straling en schittering, maar ook kan het zicht te beschermen, lichte kleur is meer zacht.


6, LED-paneel licht sterke trillingsbestendigheid

In LED-paneellampen is de LED-lichtbron een harsachtig lichtgevend lichaam met hoge stijfheid in plaats van een wolfraamglas en wordt niet gemakkelijk beschadigd. Daarom is de anti-vibratiekracht relatief hoog en de omgevingstemperatuur is zeer aanpasbaar.


7, LED-paneel lichtregeling vermogen

Het LED-paneellicht kan worden bestuurd door verschillende externe programma's via een externe controller, die de kleurtemperatuur kan regelen en de helderheid en duisternis kan aanpassen.


8, LED-paneelverlichting verbruiken een laag vermogen

Tegelijkertijd is de LED-verlichting met lichtverlichting nog steeds een groene verlichtingstechnologie, producten bevatten geen kwik, afval is minder, er is bijna geen vervuiling in het productieproces; halfgeleiderverlichting heeft de kenmerken van recycling, recyclebaar en belangrijk voor een duurzaam economisch en sociaal ontwikkelingseffect.


  • Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang

  • Tel: + 86-573-87097218

  • Fax: + 86-573-87097218-8014

  • E-mail: info@rishineled.com

  • Web: www.rishineled.com