De toepassing van LED-lichtbron in de markt voor automobielverlichting en de bestaande ontwikkelingsproblemen

- May 11, 2018-

Op dit moment is het de vraag of de markt voor verlichtingsverlichting voor auto's de LED-koplampen met succes kan vervangen. Zo hebben vlaggenschipvoertuigen in fabrikanten een hoge bereidheid. Als LED wordt gebruikt in zuinige auto's, heeft het nog steeds bepaalde marktonderzoeken nodig, zoals de bereidheid van consumenten om deze auto te kopen en relatief hoge kostenbeheersing.

 

Als de marktvraag niet groot is, zal de economische auto geen marktvraag hebben naar de toepassing van LED-lampen, en zal er een explosie zijn in de vraag naar grotere markten. De automobielindustrie beleeft echter ook een tijdperk van veranderingen in het ontwerp van nieuwe energie, die een grotere impact zullen hebben op het ontwerp van het voertuig. In het bijzonder zullen intelligente LED-lampen zich aanpassen aan dit nieuwe auto-ontwerpsysteem.

 

De binnenlandse markt voor autoverlichting wacht nog steeds op de status van de lichten. Meer markt lay-out is vooral geconcentreerd in de aftermarket. Het grootste probleem is het relatieve gebrek aan technologie. Echter, met de LED-bedrijven in de automotive-verlichtingsmarkt lay-out bedrijven om toe te treden, zal deze marktsituatie worden gewijzigd.

 

De huidige lage prijs en het gebrek aan industriële normen op de markt van bedrijven na installatie hebben enige verwarring veroorzaakt bij de verkoop van producten op de markt. Veel fondsen van LED-bedrijven zijn moeilijk om te keren, wat resulteert in de circulatie van fondsen, met name de geldstroom van verpakkingsbedrijven. Bezorgdheid, dus de ontwikkeling van de status van de LED-lichtbron markt, maar ook moeten kijken naar trends in de markt en behoeften om te blijven afbreken.